Šta je novo?

Da li meni uopste treba DAC? (DAC FAQ tema)

Budzet mi nije ogranicen, ali ne zelim da bacam pare nepotrebno. Bilo bi dobro ako ima nesto do 50e, ali mogu dati i vise ako treba.
Sa slusalicama sam zadovoljan i ne nameravam kupovati nista bolje, da mi sutra crknu verovatno bih kupio iste, tako da ne zelim ulagati u neki ozbiljniji dac.

Ja ga nisam slušao, ali sam dobio preporuku od jednog našeg člana veoma aktivnog u delu slušalica i dac ova. Tako da ga planiram i za sebe

Sonata BhD

dobio preporuku od jednog našeg člana veoma aktivnog u delu slušalica i dac ova

Pravilno je reći - od jednog našeg ženskog člana foruma, pozatog po hordaškoj kupovini slušalica ;D i ogromnom iskustvu u toj obilasti

Sonata BhD , može da se pronađe na Alliju na popustim za ispod 40€ . Definitivno je moja sledeća kupovina

Pozz za @kittrie

koliko vidim na forumu je SOnata BHD/ pro veoma retka, ali kako sam istrazivala po redditu, head-fi, audiolab itd, jos davno mi je privukla paznju i moram da priznam da sam extra super zadovoljna, u toj meri da sam razmisljala da uzmem jos jednu 🤣 iako sam purista oko dac-ova u teoriji, dakle nisam za neko bojenje zvuka sto Sonata ipak radi, ali tako malo i tako odgovarajuce za moju opremu, ostavicu linkove za neke reviews, ona ipak , in general vazi za "neutralniji" dac plus amp.
uzela sam je kad se pojavila za 30eu.
Pravilno je reći - od jednog našeg ženskog člana foruma, pozatog po hordaškoj kupovini slušalica ;D i ogromnom iskustvu u toj obilasti

ah, sad me podseti da sam ostala duzna nekih milion recenzija po forumu :/
Sonata BhD , može da se pronađe na Alliju na popustim za ispod 40€ . Definitivno je moja sledeća kupovina

Pozz za @kittrie

verujem da se neces pokajati :)

elem pro verzija ima na aliju za nesto preko 5 hiljada dinara sad, i mislim da je i to extra kupovina.

i pozz za @jurodivi koji je jedini (da sam primetila) ima na forumu :)

head-fi reviews

Nazad
Vrh Dno