Mateja78
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 25.02.2024
- Poena
- 15
Naime, svestan sam da Pixel telefone u Srbiji posedovati je izazov, od skoro nepostojeceg broja servisera do nabavke delova. Takodje, imao sam u neku ruku lose iskustvo sa Pixel telefonima jer mi je Pixel 4 crkao posle 3 godine korsicenja a sada imam 6a (jer u tom trenutku nisam imao para za bolje kada mi je 4 iznenada crko) kome je baterija otisla i ima charge na 3-4h tako da sam upoznat i sa labilnoscu proizvoda.
Elem, svi kupujemo Pixelove uprkos svemu tome pa me zanima da li zaista vredi 9 kupiti u 2025., skoro 2026. godini. Na KP se uredjaj nov moze naci za circa 500eur a blago korisceni ~420, pa da li vredi utopiti pare (kojih nemam neograniceno) na uredjaj koji je podjednako labilan kao njegovi prethodnici ili su neke stvari zaista dovedene u nivo i mogu da ocekujem da ce 2030. taj telefon jos uvek biti sa mnom.
Elem, svi kupujemo Pixelove uprkos svemu tome pa me zanima da li zaista vredi 9 kupiti u 2025., skoro 2026. godini. Na KP se uredjaj nov moze naci za circa 500eur a blago korisceni ~420, pa da li vredi utopiti pare (kojih nemam neograniceno) na uredjaj koji je podjednako labilan kao njegovi prethodnici ili su neke stvari zaista dovedene u nivo i mogu da ocekujem da ce 2030. taj telefon jos uvek biti sa mnom.