Šta je novo?

Da li kupiti Hansol 710p

Pele

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
604
Zamenio bih moj 15 inha Viewsonic za Hansol 710p koji prodaje moj drugar. Cuo sam da se Hansol kvari samo tako. Sta riknjava kod njega ?

Koliko je to uopste dobar monitor ? Nekad (pre 2 godine) su ga hvalili na testovima, a sad .......

Mala ispravka

MAla ispravka.

Radi se o monitoru Hansol 700p (stariji model)

To su samo price.

S obzirom da posjedujem zvanicne(i apsolutno tacne) podatke o tome koliko se Hansol monitori kvare, mogu da kazem da se u prosijeku samo oko 3% monitora vrati na servis. Koliko je to mnogo procijenite sami, ali mislim da ni ostali proizvodjaci nisu mnogo bolji.

Pozdrav,
Damir

Ja imam tog Hansola i mogu reci da sam zadovoljan i da mi super radi vec drugu godinu.

Ja sam imao Hansol 501p model.
Na Hansolu je slika mirna, ne dise, ne trese... ali boje se razlivaju(ne mnogo), ima raznih talasica po ekranu, dobro gledaj kada kupujes!!!!

To lose sto si cuo za Hansol odnosilo se na nekoliko serija 501P i 710P koje su se kod nas prodavale pre, otprilike, 6 meseci mozda malo vise.

Sada vise nije tolika galama na Hansola ali to je verovatno zato sto je sada izbor mnogo veci (mislim na druge proizvodjace).

A ti kupuijes polovan monitor i to dosta mator. Trebalo bi da obratis paznju na taj model koji kupujes a ne na to da li se "Hansol kvari". To sto se radi o starijem modelu moze da bude olaksavajuca okolnost tj. mozda je izrada kvalitetnija bila tad. Najverovatnije jeste.
Imas prednost sto ti je taj monitor kod druga pa mozes da ga testiras osim ako ti to nije "drug" :)

Testiraj to, na svojoj masini pa odluci sam.

Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno