Šta je novo?

Da li koristite firewall?

Nije trulo

Paja je napisao(la):
Znam da 'trulo', al' volim kad' pravda pobedi:) :) :)
rece Zuba u "Vise od Igre":)
Od ovoga sto je Zorro opisao neko bi napravio dobar akcioni film. Steta sto nije detaljnije opisao situaciju "na gajbi" i face/komentare klinaca.

Re: Nije trulo

DS9 je napisao(la):
rece Zuba u "Vise od Igre":)
Od ovoga sto je Zorro opisao neko bi napravio dobar akcioni film. Steta sto nije detaljnije opisao situaciju "na gajbi" i face/komentare klinaca.

Pa i nije bas bilo za akcioni film. Vise za "komediju situacije"...:)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Evo samo da dodam za one koji su 100% sigurni da nece ukaciti virus preko neta pa s toga surfuju bez AV softvera.

Zar zaista mislite da virusi, trojanci, crvi mogu da se ukace samo ako vam neko posalje mejl sa istim i vi klinkete na attachment? Nee... pa danas se lammeri toliko dovijaju da su cak zashli i u "javne", poznate, "trusted", site-ove. Evo bas sam malopre bio nesto na Angelfire.com-u i mom account-u, kad ono u bazi HTML zanimacija eto ga trojanac!!! Sreca da sam imao startovan KAV, inace kako bih provalio da je sakriven kod trojanca u search site skripti???

FX
he he, ja sam i dalje siguran da ne mogu nista nahvatiti... jednostavno nasteluj security u ie, a nagelfire i dalje ne posecujem... anonimne sajtove nikada ne gledam, vec samo one koji imaju stotine hiljada posetilaca a na takvima, ako ima tih stvari sto ti kazes, sve se to brzo otkrije...

poz

BeastMaster je napisao(la):
da me sad ti nisi prosvetlio u vezi tih stvari ja sad to nebi znao:D :p :D
To se prvenstveno odnosilo na one koji setaju "goli" netom.
;)

Vrh Dno