Šta je novo?

Da li je vrisnula kartica?

[Miki]

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
725
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Telefon od malopre ne moze da prepozna MMC karticu.Probao sam i preko USBa da je racunar prepozna i nista.Da li je otisla kartica ili moze nekim slucajem da crkne slot(koje su sanse za to...)? I da ne znate gde mogu da se kupe DV RS MMC kartice ?:)

[Miki] je napisao(la):
Telefon od malopre ne moze da prepozna MMC karticu.Probao sam i preko USBa da je racunar prepozna i nista.Da li je otisla kartica ili moze nekim slucajem da crkne slot(koje su sanse za to...)? I da ne znate gde mogu da se kupe DV RS MMC kartice ?:)
Probaj preko nekog Card reader-a da ispitas bar sta je u pitanju tel. ili kartica

[Miki] je napisao(la):
I da ne znate gde mogu da se kupe DV RS MMC kartice ?:)
U Imtelu... ako je suditi po njihovom MP cenovniku.

Nazalost, koliko ja vidim, samo od 128 mega... uostalom, evo c/p-a:
Dual Voltage RS MMC Card 128MB Apacer, Retail Pack, Garancija 3 god - 1850 dinara.

Ne bih da baksuziram ali slicna prica se meni desila pre jedno 4 meseca sa noname 128 mmc u siemensu sl45. Samo je jednostavno prestala da radi! Ali sva sreca pa je garancija uradila svoje. Od tada samo kartice poznatijih proizvodjaca!!!

Probaj da se samo nije zaglupila, formatiraj je na kompu.

Nisi rekao koji je telefon u pitanju?

Verovali ili ne sve je proradilo malopre.Ugasim tel. upalim kaze memory card corrupted do you want to format.Stavim Yes formatira i radi :)

Tako je i meni prijavio fon kada sam preko card reader-a formatirao karticu na FAT32 :)

Posle, kada sam formatirao na FAT16 (ili preko fona, kao ti), sve je bilo OK...

[Miki] je napisao(la):
Verovali ili ne sve je proradilo malopre.Ugasim tel. upalim kaze memory card corrupted do you want to format.Stavim Yes formatira i radi :)
Tako je to kad neko ima srece :wave: :guitar: :,,:

Sreca!!! Barem neces izdubiti kilo zivaca i 3 nedelje vremana na ubedjivanje da ti zamene u prodavnici!! :wall: :wall: :wall: :wall:

Vrh Dno