Šta je novo?

Da li je vas mozak SMP :D

Ja iz 15-20 pokusaja 20S doduse cele noci nisam spavao bio na Exitu ;). ne znam na koju foru preko 2min, i da algoritam je uvek isti tako da vremenom ucis kako da izbegnes, sto nije ok jer onda si bolji zbog vezbe a ne zbog mozga :).

Poslednja izmena:
32.386 iz drugog pokušaja

0.468 iz prvog. :D
Aj' ko moze manje. ;)

edit: Pozdrav Ponjke!

Poslednja izmena:
Interesantna zezalica..ja sam iz 8-9 pokusaja uspeo da uradim 22s ( posle visecasovnog igranja CS-a :) ). A ovo sto pise za americke pilote da moraju da izdrze 2 min izgleda mi neverovatno. Jos nesto, objekti se pomeraju uvek na isti nacin, tako da je prakticno moguce nauciti kako da se pomera crveni kvadrat da bi se dobio max score. Poz

Pa zamislite onda koliko tek mogu Ruski piloti :d :d

Elem kad se zakucate pustite malo da vidite kako ubrzava. Rezultat nesto preko 20. Kad sam vid'o kolko brzo ide kasnije odluci sam da odustanem. ;)

17.844 sekundi iz drugog, necu da pokusavam dalje :d

Meni je neverovatno da je neko izdrzao 32 sec.
Ja sam postigao nesto preko 23s,mozda moze jos malo vise za koju sec,ali nakon toga postaje nenormalno brzo.

Prilozi

• multitask.jpg
    multitask.jpg
    92 KB · Pregleda: 59
Nikako da se maknem preko 11... Mozda mi treba odmor!

21sec, i mnogo se nerviram, pogotovu sto imam logitech-a nekog raspalog koji mi zabaguje posle nekog vremena, i ode u cosak svremena na vreme, tako da pipnem crnu okvir.

Jedan moj drug stigao do 60s valjda, pa prso... Svaka mu cast, ja eto iz treceg 22s :S:

21 sec iz drugog
mada igrao sam ovo ranije dosta

Oko 130 sekundi, tako je to kad imate K6-2 :D

Poslednja izmena:
Meni skripta zaglavila, pa nije kontala koliziju medj' kvadraticima... Tek sam zginuo kada sam udario spoljni okvir, negde na 3. minutu :D
Legalno oko 22s.

Izgleda da nije moguce brze od 15ms. :d

Prilozi

• 0.015.PNG
    0.015.PNG
    78.6 KB · Pregleda: 60
Cwelle je napisao(la):
Mislio sam bez koriscenja Photoshop-a. ;)

Xexe, pa ne bi se valjda cimo oko toga :d

Fora je da zaletis misa i kliknes u trenutku kada prelazis preko kvadratica. Zaleti ga od dole-desno prema gore-lijevo.

Da, samo što kad to uradiš, plavi objekti se skoro i ne pomere sa početnoh pozicija, a tebi su razbacani po "mapi". BUSTEEEED

Vrh Dno