Šta je novo?

Da li je vas mozak SMP :D

X12345 je napisao(la):
Da, samo što kad to uradiš, plavi objekti se skoro i ne pomere sa početnoh pozicija, a tebi su razbacani po "mapi". BUSTEEEED

Stvarno ste...... :smash: :smash: i ti i ovaj cvele. Dakle zabole me za to vrijeme totalno, a ne znam da li ste provalili da KVADRATICI NASTAVLJAJU DA SE KRECU I KADA ZAGINES!!!!!!!! :mad: :mad: I ne namjeravam da se vise raspravljam sa vama paranoicima vise oko toga.

Spameri :wall:

nema smisla, znate koja je razlika na p2 350mhz i na sempron64 @2700 ? :zgran: na p2 laptopu opusteno 50-tak s, stalno zastajkuju i baguju kvadratici... PS lakse je iz IE, laguju ponekad i na 2700

E sad je fora da iscimamo Yoti-ja sa Conroem da odradi :d

Pazi stvarno moze 0. :lupko:
Samo sto sam sada ukljucio ubrzanje misa na maksimum. :smoke:

Prilozi

• 0.PNG
    0.PNG
    66.5 KB · Pregleda: 46
:D Superiska, mozda si trebao onu "ok brain, I don't like, you don't like me but lets do this together" :d

ipedja je napisao(la):
Stvarno ste...... :smash: :smash: i ti i ovaj cvele. Dakle zabole me za to vrijeme totalno, a ne znam da li ste provalili da KVADRATICI NASTAVLJAJU DA SE KRECU I KADA ZAGINES!!!!!!!! :mad: :mad: I ne namjeravam da se vise raspravljam sa vama paranoicima vise oko toga.

No coment...

ipedja je napisao(la):

Samo opusteno i bez kompleksa.

Hm, meni je i dalje cudno to sto mu je plavi pravougaonik prosao kroz zid. :trust:

Citiram korisnika: ipedja
Stvarno ste...... i ti i ovaj cvele. Dakle zabole me za to vrijeme totalno, a ne znam da li ste provalili da KVADRATICI NASTAVLJAJU DA SE KRECU I KADA ZAGINES!!!!!!!!
eglisic je napisao(la):
evo ipak komentar: prilikom bilo kakvog sudara, kod mene sve staje, tako da ne znam o čemu ti...

Poslednja izmena:
Darth Zool je napisao(la):
evo ipak komentar: prilikom bilo kakvog sudara, kod mene sve staje, tako da ne znam o čemu ti...

E pa kod mene ne staje :guitar: Na kraju, cwelle obradjuje u photoshopu isto ko i ja, smarajte sad njega

ipedja je napisao(la):
E pa kod mene ne staje :guitar: Na kraju, cwelle obradjuje u photoshopu isto ko i ja, smarajte sad njega
Hoces da kazes da se nisi igrao sa Photoshop-om? Dobro, mozda je Paint u pitanju... ;)
Cudno mi je samo kako je moguce da kod tebe pravougaonici nastavljaju da se krecu a kod svih ostalih stanu.

И мени се деси да се крећу и после судара секунду или две, али не увек...
Смористе човека.

Cwelle je napisao(la):
Hoces da kazes da se nisi igrao sa Photoshop-om? Dobro, mozda je Paint u pitanju... ;)
Cudno mi je samo kako je moguce da kod tebe pravougaonici nastavljaju da se krecu a kod svih ostalih stanu.

Svetska zavera!!!:eyebrows:

19.035 dosta :)

Vrh Dno