Šta je novo?

Da li je problem softverske ili hardverske prirode

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Povremeno ( mozda jednom nedeljno) dobijam sledecu poruku

Nakon toga , bilo da kliknem na OK ili Cancel , kompjuter se restartuje.
Memorija je 2x256MB PQI i NCP i sa prethodnom instalacijom ( isto WinXP+SP2) nisam imao ovakvih problema :crash:

probaj sa memtest-om da testiras memoriju

Poslednja izmena:
OK
ali kako da istestiram?
snimio bi program na floppy( ili je mozda bolje na CD) , ali bi mi u tom slucaju trebale 2 diskete.
I kako se onda pokrece , da li da ubacim disketu u FDD i restartujem ili 🙂

mem test napravi bootabilnu disketu treba ti samo jedna

Poslednja izmena:
Vracao sam Image nekoliko puta :S: , dok nisam uhvatio krivca :cigar:
Izgleda da je u pitanju M$ Office 2003 , jer cim sam ga instalirao i restartovao , dobio sam poruku iz prvog posta.Inache , service packovi ne pomazu , jer je i sa njima ista prica.Ne znam da li da pokusam sa Typical
instalacijom ,umesto Full

Testirao sam memoriju i sa goldMemory i sa memtestom i nije bilo nikakvih errora , bar ja tako mislim ( GM sam izvrteo 2 puta -1h i nista nije prijavljivao , valjda je to OK , isto sam uradio i sa memtestom ,2 pasa-0 gresaka)

ironmanbg je napisao(la):
Izgleda da je u pitanju M$ Office 2003

:zgran:

sve je moguce, meni je WinRAR brisao AUTOEXEC.BAT i onaj NT fajl, isto sam se smaro ceo vikend

Greska.
ipak nije office
nista, ostavicu ga ovako neko vreme , pa cu ponovo da instaliram win

Konacno sam utvrdio da je problem bio u Autopatcheru :smash: , ne znam zasto jer sa uglavnom instalirao samo security i recomended updates , tu i tamo neki od tipicnih reg tweakova ( npr. disable avi prewiev)
U svakom slucaju , ovog puta sam zakrpe skidao sa M$ sajta i nemam problema :type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno