Šta je novo?

Da li je ovo prevara ili...?

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ако је код нас у понуди Кингстон од 1ТВ за преко 200.000, онда се лако процени какав је овај од 2ТВ за 4.000. А овај од 128 ... замало, та серија постоји до 64GB и цена може да буде реда 4-5к мада ... толика флешка на USB2 није баш превише употребљива.

Prevara. Fejkovani kapacitet. Ti fleševi su realnog kapaciteta do 8GB.

Bilo je par sličnih tema, pa potraži ako te zanima više informacija.

Ma jok,samo sam hteo iz prve ruke da proverim mada sam i mislio realno da je tako.Hvala u svakom slucaju.

A moze jedno pitanje samo,gledao sam samo Silicon Power i cene su korektne ali nista ne znam o firmi koja jedina ima ove modele u ponudi i na sve njihove fleske je garancija kao dozivotna pa me zanima da li neko zna?

http://prntscr.com/6k9q1c
http://prntscr.com/6k9q3x

Imaju jos gomilu raznih modela SP sa dobrim cenama...e sad ne razumem se bas toliko u kvalitet,znam da se samo pre pricalo Kingston i nista vise ali....i King je tu sa cenama pa nemam pojma.

Poslednja izmena:
prijavi da,kp je ranije ovo skidao po vidjenju.

Klasicna prevara sa kp i limundo sajtova. Prijavi.

E-bay je isto pun takvih flash kartica, SD i Micro-SD kartica. Nemoj se zaletati ima ih i kod prodavaca sa ocenom 99.8% od par desetina hiljada. Kupi u prodavnici.

E-bay je isto pun takvih flash kartica, SD i Micro-SD kartica. Nemoj se zaletati ima ih i kod prodavaca sa ocenom 99.8% od par desetina hiljada. Kupi u prodavnici.

Pa u prethodnom postu sam postavio pitanje za memoriju i prodavnicu ali msm da poruku nije niko ni video :-D

Virtikom je pouzdana prodavnica iz Niša koja dugo postoji. Nema razloga za sumnju u njenu kredibilnost.

Virtikom je pouzdana prodavnica iz Niša koja dugo postoji. Nema razloga za sumnju u njenu kredibilnost.

Ti kao da si i sam iz Nisa :d :d
Salim se naravno...OK,znaci definitivno nije neka novootvorena radnja..
Hvala u svakom slucaju a sad samo ako moze mala skretnica,razlika izmedju modela 2.0 i 3.0 povezivanja,da li ima toliko bitne razlike u samom prebacivanju NA i SA usb-a?
Ili je bolje 32GB na 2.0 ili 16 na 3.0...mada iskren da budem meni je kapacitet uvek bio [rpblem,koliko god da sam imao uvek mi malo :trust:
Uvek napunim i HDD i memoriju i onda mi zao svega sto imam da obrisem...:wall:

Poslednja izmena:
Ti kao da si i sam iz Nisa :d :d
Salim se naravno...OK,znaci definitivno nije neka novootvorena radnja..
Hvala u svakom slucaju a sad samo ako moze mala skretnica,razlika izmedju modela 2.0 i 3.0 povezivanja,da li ima toliko bitne razlike u samom prebacivanju NA i SA usb-a?
Ili je bolje 32GB na 2.0 ili 16 na 3.0...mada iskren da budem meni je kapacitet uvek bio [rpblem,koliko god da sam imao uvek mi malo :trust:
Uvek napunim i HDD i memoriju i onda mi zao svega sto imam da obrisem...:wall:

:) Ozbiljno, Virtikom je dugo prisutan na tržištu i vrlo su korektni. Ako se ne varam, oni su i uvoznici za Verbatim proizvode.

Naravno da je bolje uzeti USB 3.0 fleš memoriju, jer će brzine čitanja i pisanja biti veće (i na USB 2.0 portu). E sad, kapacitet ili brzina, izbor je na tebi. :)

Poslednja izmena:
Pre par dana sam napisao liku koji je prodavao 2tb flash (covek ima dooooosta ocena,znaci nije nov), rekao sam mu ako ga napuni preko 8gb, dacu mu 500e a ne 5000din koliko je trazio,cini mi se... On mi odgovorio da je napunio 68gb!!! A dalje nije probao :D Al kao probace opet :D Naravno nije se javio vise :D :D

Па сад, може да буде и онај од 200к пара ако му је набавна била мања али је то из друге приче. Ово су лажњаци а да ли су стварно 8, 4 или 32 гига ... небитно. Ако је 2Т онда има да напуни 2Т. Све испод је жвака за наивне. Мада ... док је оваца, биће и вуне. Ако неко оће да за 4к има 2Т флешку онда ће да прође једну лепу школу која и није скупа.

Mog prijatelja su tako jednom zeznuli kad je kupio 32GB flash, bas se i po plastici videlo da je fejk. Tada uspomoc ovog ili slicnog programa proveris koliki je stvarni kapacitet i onda napravis jednu particiju tog kapaciteta i dobijes ultra spori sub 8gb flash od jednog bezvrednog parceta plastike.

Ma mogo baja da stavi i za 400din a ne za 4000din :d

@CaptainCrash

Zaš šta je dobro umesto Fleša. Kupiš kućište 2.5 (500-1300 din) i neki HDD 2.5 od 500 GB (max 3000 din), i uživaš :D Nećeš morati toliko često da brišeš ;)

+1,mene je ta akcija ispala 1500din (1k kuciste i 500din 160gb 2,5" disk sa par losih sektora) a radi perfektno,cak sam par puta imidzov'o neke linukse bez problema.

U pravu si, može i za manje para. Ja sam naveo malo konfornije rešenje. Da li je neko viđao u oglasima one Kinston rakove, što su se delili uz SSD ?

Moj drugar je u Kini pre 7-8 god. kupio 20 sony-a od 128GB za neke smesne pare,a nisu imali ni po 256MB... :D

Nazad
Vrh Dno