Šta je novo?

Da li je neko probao bug.co.yu

gx-x je napisao(la):
a koja bi to firma dala tako jeftino pristup 128kb/s prenosu ? ;) Bacio si pare jer si mislio da su mozda budale pa dopustaju to, a u stvari... NHF ;)
Kakve veze ima jeftinoca sa dva kanala malo razmisli kad se kacim sa dva kanala duplo mi skidaju vreme,inace pare nisam bacio jer mi servis radi super a o lakoci dopune i jeftinoci da ne govorim. :p

Ne moze preko oba ISDN kanala. A ja se taman zakleo da se vise nikad ne konektujem preko jednog. :p

svojevremeno, a verovatno i sada, (nisam vise u toku sa time) su provajderi imali posebnu tarifu tarifu za ISDN linije, npr u sezamu je bilo 1000din flat za JEDAN kanal...ovo je samo primer, za dvakanala je bilo DUPLO toliko, a to sto ti placas 2x impulse, to njih ne interesuje, sta oni imaju od toga...

Potrosih ja 20h za 8 dana. Nesto malo mnogo brzo u odnosu na moj standardni tempo... Bio sam da proverim konekcije ali ima podataka samo za poslednja dva dana (2h i 35min, sam sam sabrao)

Na zalost ne mogu da proverim ni preko Telekoma (moj racun) jer mi kaze da mi nisu tacni podaci prilikom logovanja (a toliko sam se trudio da ih zabelezim).

Sve u svemu sumljivo, mada ne tvrdim.

ja ga koristim neke dve nedelje i pokazao se kao odlican,potrosio sam vec jedno 35sati. mozda mi se dvaput desilo da je zauzeta linija,a veza mi je pukla isto jedno 2-3 puta,nista strasno u odnosu na neke provajdere,jos je cena jako prihvatljiva,pogotovo za 063

Posle vise od mesec dana koriscenja, mogu da konstatujem da je kvalitet Buga strahovito opao. Ubedljivo najlosiji dialup koji sam probao.

Nesto posle 21h nemoguce je dobiti vezu. Ako sam se nakacio pre toga, cesto me diskonektuje. Protok je ocajan, potrebno je ponekad 2-3 minute da otvori normalnu stranicu, veza puca iz cista mira, i to usred dana.

U pocetku jesu bili ok, ali izgleda da je previse ljudi navalilo i sada ne mogu da pruze kvalitetnu uslugu.

Slazem se...
Takodje, meni webmail stalno prijavljuje pogresan password...ne znam sta je u pitanju....

Malocas sam probao i 041 public i 042 postpaid.
Ne radi lose, ali mi emule javlja da sam lowID.
Jel to samo kod mene ili ne?
Hvala!

koristim ga vec vise od 2 meseca.ranije je bio problem sa dobijanjem veze posle 21h ali sada je sve ok,mogu da se konektujem kada god hocu,n puca mi veza,download oko 3-4kb,jeftino,nema sta...

ja posle odusevljenja sa njima sada su mi se smucili vise

pravi krshhh

Vrh Dno