illidan
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 2,205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
- Matična ploča
- asus rog strix b550-i gaming
- RAM
- g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
- GPU
- nvidia rtx 4070super founders edition
- Storage
- samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
- Zvuk
- ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
- PSU
- corsair sf750 platinum
- Kućište
- lian li a4 h2o
- Monitor
- asus vg27aql1a
- Miš & tastatura
- mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
- Pristup internetu
- Optički internet
to napajanje je sigurno bilo neispravno. jer nije normalno da tako radi. isto bi se tako ponasao i cooler master da je bio neispravan.Ja jedino sto znam je da vise necu nasedati na budalastine koje procitam na Benchu, o tom Corsairu 520 se napricalo toliko ovde da je jedina izvikanija stvar od tog napajanja bio Crysis, i jedno i drugo su obican crap. Sa starim CM 430w Extreme power masina je radila na 2.72 i to je uglavnom bilo to. Sa Chieftecom 450W...onim starim sa Aktivnim PFC-om sto ima sace na zadnjem poklopcu, znaci sto je pravila Delta izgurao sam oko 3ghz, sa tim Hype Corsairom je krenulo na 3.01 ghz ali je kada napon pocne malo da varira napajanje bilo izuzetno pametno pa je iskljucivalo racunar, kakva mi je to elektronika savrsenog Seasonica??!?! Kada sam stavio CM...e to se zove posao, masinu sam bez problema digao na 3.20ghz i radio tako neko vreme - medjutim za to mi treba ozbiljan kuler jer se procesor brzo zagreje a radi na 1.525v a to Corsair sa svim sto imam u masini jednostavno nije mogao da podnese jer sam procesor u tom slucaju povuce preko 160w pa sam morao da menjam i osigurac na razvodnoj kutiji jer je u bilo kojoj kombinaciji varnicio sa tim napajanjem, toliko o najizvikanijem napajanju na Benchu. I ti nemoj mnogo da skaces jer nisi proverio nekoliko napajanja pre nego sto si uzeo to nego si usred iz prve pazario Corsair i sada jumpujes kada neko pomene losa iskustva sa njim.
Poslednja izmena: