Šta je novo?

Da li je chieftec 400w, dovoljan da potera GF9600gt 512ddr3

ivan21000

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.09.2008
Poena
160
ili moram da kupujem jace napajanje

Trebalo bi da sve radi bez problema.

ili moram da kupujem jace napajanje

u principu je na neki dc procesor sa 1-2 hdd-a, dvd i koji ventilator i vise nego dovoljno. to ce u peak-u vuci nekih 150-160w, neoverklokovano.

Sasvim dovoljno!:guitar:

Evo ga Chieftec 420W na Q6600 klokovanom, 9800GT, 5 hardova, 2 DVDa, 4GB rama OC, a na njemu je stalno bar jedan uredjaj na punjenju preko USBa i verovatno nisam preshao 250W :)

Evo ga Chieftec 420W na Q6600 klokovanom, 9800GT, 5 hardova, 2 DVDa, 4GB rama OC, a na njemu je stalno bar jedan uredjaj na punjenju preko USBa i verovatno nisam preshao 250W :)

Au, kakav si ti mazohista :) A ja se plasim da zakacim jos jedan hard kod mene :)

Ako je to onaj "matori" Chieftec sa jednom 12V granom (HPC serija iz tamo neke 2003, a mislim da nije bilo drugih 420w modela...) ti bas imas srece :)

Ma nije mislio ozbiljno :-devil-: Elem taj Chief je skroz ok za to sto si naumio...

Hvala dobri ljudi...
Obradovali ste me da ne moram da menjam napajanje

Ne moras sve su ti rekli....a i vidis i kod mene:wave:

Ako je to onaj "matori" Chieftec sa jednom 12V granom (HPC serija iz tamo neke 2003, a mislim da nije bilo drugih 420w modela...) ti bas imas srece :)

Ili imam srece, ili oni koji su kupili kilovat od 150e treba da se zapitaju da li su oshishani :d Sve je to normalno radilo sa kinezom na kome pishe 500W :), ali su mi voltaze previshe shetale pa sam uzeo Chief za 20e i sad su zakucane :)

I da, to je matori Chieftec sa jednom 12V granom, i bez sata prikljuchaka...

Poslednja izmena:
Ta neka starija napajanja su bas dobra, imam jedno koje sam dobio uz Asus kuciste, napajanje je 360w, tera masinu iz potpisa kad je spustim na default vrednosti, doduse probao sam na nekoliko minuta, cisto da vidim da li radi.

Ma nisu ta napajanja nishta bolja, nego su proizvodjachi uspeli da gurnu prichu kako ti treba kilovat da bi pokrenuo bilo kakav novi hardver :) Evo ortak je pre neki dan uradio upgrade hardvera, i ladno je Tagan 650W zamenio za kilovat, neko mu rekao da mora :d

Vrh Dno