Šta je novo?

Da li je A64 dobar overkloker???

Asinhrono je i guram pa radi na 208 ali vec na 212 pravi brlje(transcend Jet ram 512/400)... zato nemogu vise da probam na 166/200 a na 133/200 nisam jos probao mada to nema preterano smisla... cekam da mi stigne Kingmax Hardcore 2x512/500 koji zaista radi na 250 do 260(provereno)... Onda ce to biti prava stvar... :smoke:

Poslednja izmena:
gde si nasao taj 3500+?

... U Pakomu, a zanimljiv mu je i serijski broj. Zadnjih 5 brojeva su ...40040. Probao sam ga na 2,8 ali puca Prime posle nekog vremena, na 2,9 udje u Windows ali nije upotrebljivo za rad... Mozda kada bi ploca imala 1,8V napon... ovako, 11x250 i to je to.

:banana:

Prilozi

• sandra.gif
    sandra.gif
    30.7 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
jesi li to skoro kupio ili pre nekog vremena, zanima me da li jos uvek ima toga i da li ce ga biti?

Pre sedam dana sam uzeo tri komada i ovaj je najbolji... Mislim da trenutno nemaju na stanju ni jedan komad...

A, kakva su ti iskustva sa ostala dva komada? Mislim da li su i oni bili raspolozeni za OC ili su bili ono tipa nece nista preko 220fsb. Konkretno me ineresuje da li su radili skroz stabilno na 250?

Do 2,6 - 2,65 im je bio krajnji domet... Mozda sa vecim naponom bi mogli vise... Ali nisu kod mene a moji drugari ih drze na toliko...

Lepo, lepo, nema sta uopste se ne bih bunio da imam neki takav da se igram :D

Moram da pitam oko oznaka na doticnim procesorima, ali prvo da prepisem....
ADA3000AEP4AX
CBAZC 0442UPMW
1016905J40455

Da li ono CB predstavlja tu reviziju ili ja gresim. Naravno moze i poredjenje, tj. lista od losijeg ka boljem.
thx

Pa ta je "najbolja"... Pod navodnicima jer pre nje postoji samo jedna (C0) :)

I procesori CG verzije se razlikuju dosta medju sobom.Moj 2800+ stabilno ide samo do 2160MH.Ploca Asus i mem. Kingmax idu do 255MH x 4HT.Mogu samo da vam dam savet da kupujete proverene primerke ako to mozete.Video sam u jednoj firmi da su imali procesore a nisu BOX, to je bila veletrgovina, pa valjda je neko to kupio i probao... cheers

Interesantno, jos nisam video tray A64.
Moj 2800+ ide do 2.55 Ghz doduse nestabilno, na 2.4 radi bez problema. Doduse sve je stvar primerka, ako te usere moze i na 2.8 da ide.

Sta mislite o kombinaciji winchester 3000+ i msi neo2? Koju memoriju predlazete za neki pristojan overclock od fsb 250+ sinhrono? :)

c++ je napisao(la):
Sta mislite o kombinaciji winchester 3000+ i msi neo2? Koju memoriju predlazete za neki pristojan overclock od fsb 250+ sinhrono? :)

Jos bolja varijanta 3200 winchester pa onda 10x250 sinhrono. Bilo koju CAS2.5 DDR500 iliti PC4000 memoriju. OCZ, Transcend... whatever. Bolji primerci ce mozda izvuci i 275Mhz za FSB, a to je onda brutališe.

Da... tu se i dvoumim (cpu<->mem) oko raspodjele "resursa" ;)
Skuplji proc - jeftinija memorija, ili obratno....
Da li je ova ploca, msi nforce3 neo2, dobar izbor za 939 socket? Koliko sam mogao da vidim po stranim sajtovima, to je jedna od boljih ako ne i najbolja ploca (narocito kad se prica o overclocku), dok je na ovom forumu, cini mi se, MSI dosta kritikovan.
Jel ima neko iskustva s ovom plocom?

Pa, kad nema boljih nF3 Ultra ploca... dobar je i taj MSI ;)

CAR je napisao(la):
Pa, kad nema boljih nF3 Ultra ploca... dobar je i taj MSI ;)

Ima i Asus K8N takodje vrlo pristupacan.

Nego ne bih ja uzimao po svaku cenu NF3 250, kvalitetna ploca sa K8T800Pro takodje je dobar izbor. Ako cemo pravo bice uskoro NF4 i K8T890 ploca koje svakako donose prednosti u odnosu na stariju generaciju.

ne mogu nigde da nadjem pojasnjenje, mada ne kazem da sam bash poginuo trazeci :d

citam manual od EPOX-a (8KDA3J) i nije mi jasna prica za dvostrana memorijske module?

slika je u prilogu!

sta radim ako posedujem 2x512MB dvostrane DDR500 memorije??

u koji slot, da li je ovo losa kombinacija posto vidim da vecina vas ima 2x256 verovatno jednostranu??

i jos jedno pitanje.... da li skidam zvaku sa hladnjaka i stavljam pastu ili zvaka radi posao???

Pozdrav

Poslednja izmena:
skidas zvaku obavezno. E sad, to za memoriju su kombinacije koje bi trebalo da koristis, ali kao sto vidis pise "for maximum performance" sto znaci da je moguce i da ce ti drugacije kombinacije raditi. U tvom slucaju, stavi kako oces, jedino sto se ne uklapas u "maximum performance" shemu, ali da sam na tvom mestu to me ne bi mnogo brinulo ;)

Mihha je napisao(la):
I to su BOX varijante, samo nisu videle cika Mladju. :D
Mislis videle su Mladju posebno kutija i kuler, a CPU je prosao "nekako" neopazeno ! ;)

Sta imate za carinu? :trust:
Nista, neke sitnice, suvenire.... ,)

Vrh Dno