Pa jel' znaš kako se disejbluju servisi pod Win-om? Postoji Security Center servis, disejbluje se kao i svaki drugi. Naravno da je i kod mene disejblovan.@BlackNeo
kako misli disable?
gde to da nadjem?
Ja ne gasim system restore jer me je par puta spasao nevolja. Ali izuzetno retko i nerado koristim ovu opciju jer jednostavno nisam uspeo da shvatim kako i šta ona tačno radi. Nedavno sam morao da uradim restore i iznenadio sam se kad sam video da su neki programi sačuvali nedavno izmenjena podešavanja. OK, to me je spaslo trošenja dodatnog vremena u ovom slučaju, ali šta da je baš u tim podešavanjima bio problem? Jednostavno, nikad ne mogu da uhvatim šta će da vrati a šta neće. Da ne govorim o tome da mi zauzima često silan prostor bezveze, jedini način da obrišem restore podatke je da ukinem restore za disk pa da ga vratim. Ako neko zna bolji - neka kaže.Ovo je druga stvar koju ugasim posle instalacije Windowsa. Prva je, naravno, System Restore 🙂
ja ga ne gasim, kao ni System Restore - jednostavno, ne smetaju mi, a mogu da pomognu...
Ovo je druga stvar koju ugasim posle instalacije Windowsa. Prva je, naravno, System Restore 🙂
Glupost. Ko reinstaliraj Windows svaka tri meseca njemu ni system restore ne može pomoći.Znam mnoge koji gase Security Center, Windows Update, System Restore, uz to mnogo vole raznorazne Registry Defragmentere i slične nebuloze - i, naravno, reinstaliraju windows svaka 3 meseca, a formatiraju disk na svakih 6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari