Šta je novo?

Da li imate problem sa spamom?

kUdtiHaEX je napisao(la):
Svima nam je poznato znacenje reci spam i koliko to dosadno ume da bude...

Elem, da li imate problema sa spamovanjem, u kolikoj meri i koje su to poruke koje su spam tipa (tip, sadrzaj etc). Koliko se uspesno borite protiv njih i da li vas ISP ista cini kako bi zastitio korisnike od spamovanja? Koliko spam poruka dnevno dobijate i sta planirate da preduzmete povodom toga (ako vec niste nista uradili)?

manjem problema imam sa e-mail spamom, a malo vise sa User/Member spamom na forumu :mad: :p

[SER]ChatNick je napisao(la):
Sto se YUBC-a tice nije bas istina da nema nikakvog filtera, saobracaj preko SMTP porta prelazi 30GB dnevno od cega se oko 8GB odbaci kao spam.

Žao mi je što sam ovako kasno pročitao, samo da javim da mi je posle nekoliko sati od otvaranja naloga na YUBC-u stigao spam, a da apsolutno niko nije imao moju adresu osim ljudi iz YUBC-a. Jedino ako spameri šalju random ima opravdanja.

Meni shalju spam na e-mail adrese koje praktichno ne postoje a zavrshavaju se imenom domena mog sajta. Tako oni izmisle lepo neshto, npr info ili webmaster ili marketing i na to dodaju moj domen i poshalju. Meni to stigne i ne mogu da se nachudim. Prvi mi je stigao dva tri dana po zakupljivanju domena :) Ali nije strashno. To je dva tri mejla nedeljno. Dok nisam zatvorio nalog na dreniku mi je stizalo po 200 dnevno.

Nasao sam coveka koji vec par godina vodi bitku sa spamerima i voljan je da pomogne svakome da se otarasi napasti u bilo kom obliku. U attachmentu imate fajl koji mozete primeniti na vasem mail serveru a za dodatne informacije slobodno kontaktirajte lika preko ICQ (adresa sajta je u att. a tu imate njegov ICQ) - mislim da nikada ne spava a ne da je savladao gradivo nego razbija.

Prilozi

• spammers blacklist.txt
    13.5 KB · Pregleda: 146
Nazad
Vrh Dno