Šta je novo?

Da li ima neki sajt koji pruza...

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
obavestenje SMSom (na 064) o pristiglom emailu? Ranije je bio neki nas sajt ali sam zaboravio....

Pa dajte da cujemo to....Mislim to sezamPro i preko MMS-a mi skoro nista ne znaci....Ako moze malo opsirnije...

Mozhe.
Svaki korisnik MMS-a (kod 064 mrezhe) mozhe primati email na : [email protected] .
Ako pronadjesh nachin da preusmerish poruke sa tvog "pravog" e-mali akaunta na ovaj , onda si reshio problem.

Mislim da sam tu MMS foru probao pre nekih mesec-dva i da nije sljakalo u smislu da niti sam znao od koga stize mail, niti sam mogao da vidim subject, niti barem mali deo body-ja, nista, samo poruka da sam primio mail i da odem na net (sajt telekoma) da vidim o cemu se radi :) Moj mob. doduse ne podrzava MMS, mozda je drugacije kad imas mob. koji podrzava, ali meni je ta usluga, onakva kakva je bila pre mesec dana prakticno neupotrebljiva, upravo zbog toga sto ne dobijes ama bas nikakve informacije o posiljaocu/temi/telu poruke :(

Evo kako funkcionishe(mob naravno mora da podrzhava MMS i da bude podeshen prema uputsvima sa sajta telekoma).
Kada primish mail preko MMS-a , stignu ti prvo podaci o poshiljaocu , subjektu poruke i eventualnim attachmentima.Ti onda birash da li cesh da ga skinesh i prochitash ili ne.
E, sad.Ovo radi direktno na [email protected] - to znam sigurno, ali ako se preusmeri sa drugog email akaunta - u to vec nisam siguran.(mada ne vidim razlog zashto nebi radilo)
U svakom sluchaju ,vredi pokushati.

Meni tu opciju pruza provajder. Sms o pristiglom mailu se tarifira sa 6 min internet vremena - pa ko voli...
www.neobee.net

Nazad
Vrh Dno