Šta je novo?

Da li i vi imate problema sa Veratom?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
U zadnja dva dana, kad god se nakacim na net ne mogu otvoriti nijednu jedinu stranicu (ovaj put je izuzetak), a, recimo, na IRC mogu da odem...???

Ima li josh neko problema sa njima u zadnja dva dana?

Ja imam slicnih problema, ali negde od subote. Prekjuce je lepo radio, ali ostalim danima nikako. Te poveze nesto kilavo, pa onda krene modem da zavija i tako sve u krug. I sada jedva radi, konektovao se na 24.0 kbps.

Meni je surf uvek radio ok (mislim kad uspem da se konektujem) a mail zeza cesto.

Nekad zeza smin, ponekad i direktna linija. Simptomaticno je sto se u 90% slucajeva sve to dogadja u petak - i traje bar do ponedeljka. (kao zub kada zaboli)

BTW mail skoro da i ne radi...

Ne kontam u cemu je fora sa tim Veratom. Jesu li oni jeftini, imaju neke dobre pakete, jesu li nekada bili dobri? Stalno se zalite na njih a niste ih do sada menjali. Sta je to sta vas jos uvek sprecava da to uradite?

shtaps je napisao(la):
Ne kontam u cemu je fora sa tim Veratom. Jesu li oni jeftini, imaju neke dobre pakete, jesu li nekada bili dobri? Stalno se zalite na njih a niste ih do sada menjali. Sta je to sta vas jos uvek sprecava da to uradite?

Pa mene sprecava cinjenica da u Valjevu nema nijedan drugi provajder osim njega i Telekoma. Sada cekam da SBB uvede kablovski, pa onda cu njega da sljakam. Inace Verat kad radi, onda stvarno radi.

Pa ja u jagodini imam samo Sezamov smin, a on mi je lose radio, pa sam uplatio u KG-u Verat, a sad Beotel u BG-u, das nekom pare, kupi ti karticu na trafici, javi broj i to je to :)
cheers

I to je smorina. Sta ako mi treba nesto hitno? Batali to. Odoh ja na kablovski, pa sta bude nek bude...

Pozdrav ti sa "nikom_vezanim_za_film_smora" :d

Pa na beotelu mozes u bilo koje doba dana da dopunis vreme SMS-om...
A sto se tice filma mislim da nisi to hteo da kazes, a i da jesi, bolje nemoj, ne drzis ti toliko nisko sebe :p

Ajd' pozdrav !

BTW, kablovski u svakom slucaju, ali dok ga nema moramo nekako da se snalazimo...

ma ocemo - jes' vala, film je ubistvo. Neo, PM adminima i menjaj to :p

RaTm, doduse ni ti nisi nista bolji, taj bend je jos veca bulja nego Matrix :-devil-:

offtopic na stranu, ne budi lenj, potrudi se da uvek imas vremena i nikada ti nece trebati 'hitno' :) A kablovski, ne znam kako je kod vas, evo ja kukam na onom topicu o Ikomu, a ostatak forumasa na onom o SBB-u, ne zna se koji je gori, koji te vise lozi i koji ces duze da cekas... a i ako dodju, to nikako ne znaci da si na konju :) ipak, lepo ako pored svega zadrzis hope, doduse, u Srbiji je ipak sve pitanje vremena, uci cemo mi i u EU jednog dana, kada ona bude bila nesto kao Africka Unija :p

Rage against The mAchine je napisao(la):
Nema gde da se kupe kartice za dopunu. Necu valjda u BG po sate :d

Mozda imas postu u blizini? Mozes da uplatis sate uplatnicom. ;)

Necu menjati verat jer nemam para za druge a i mail adresa mi je postala vrlo bitna...

novac kao razlog i moze da ti prodje, mada, jel bio skoro topic sa nekim incognito provajderom koji daje flat za 300-400 dindzi? :) ali ovo sa adresom je bezveze, verat ima autovacation plugin u Veverici i mozes to da ukljucis i da obavestis ljude da ti je mejl promenjen... koliko sam ih ja samo izmenjao, a nije da mi nisu bitni, cak mi posao zavisi od komunikacije sa poslodavcem, naravno, putem mejla... jedino bih bio spreman da se zrtvujem za neki @kreativni.domen ali toga u nas Srba nema.

Vrh Dno