Prednji USB je upravo i pogodan bas za te uredjaje koji se cesto prikljucuju i skidaju. A cuo sam dosta "prica" kako flash ili mp3 crknu na prednjem portu. Da li to vazi samo za no name kucista, ili za sva?
A odakle ti ova ideja?Pa vrlo cesto nemaju konstantan napon, tako da ako hoces da ti baterija ne vrisne posle 4-5 meseci, bolje nakaci plejer pozadi, direktno na plocu.
Pa unimerom, zaboga. :S:A sad kljucno pitanje - kako izmeriti napon u USB-u?![]()
USB na kucistu ima sigurno manji napon, posto mi ni na jednom ne radi 2,5" HDD, a kad se prikljuci direktno na plocu, radi bez problema. U probana spadaju i jeftinija i skuplja kucista. Variranja napona ne bi trebalo da bude.
Ne znam za voltazu, ali ono sto je, uglavnom, malo poznato je da su front portovi na >90% kucista v1.1, ane 2.0 (100% provereno)
gde li si ovo procitao jer ja se jos nisam sreo sa takvim kompom.Ne znam za voltazu, ali ono sto je, uglavnom, malo poznato je da su front portovi na >90% kucista v1.1, ane 2.0 (100% provereno)
Ne znam za voltazu, ali ono sto je, uglavnom, malo poznato je da su front portovi na >90% kucista v1.1, ane 2.0 (100% provereno)
Mozda sam ti ovim pomogao, mozda ne, ali bar sam probao![]()
eheheh koji TRIP ja iz radoznalosti uzmem unimer i da izmerim napon kad ja gurnem one bre od unimera kako li se zovu bem li ga :d i pojavi mi se found new hardwarei ja izmerim 4.88V kad ja za mish ono mish ne radi, a on prikopchan na USB koji je direktno na plochi (mislim iza) i ja restart i evo sad radi :d
A odakle ti ova ideja?
Kakvo kucishte imash? Ja sam punio sve i svashta na prednjim portovima i dok sam imao kinesko kucishte, a i sad.
I? Da punim plejer na prednjim portovima ili ne?
Puni slobodno, ako crkne kupices drugi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari