Šta je novo?

Da li drzite otvoreno kuciste svog kompjutera

jel vam je otvoreno kuciste

• Da

Glasovi: 147 46.7%
  • Ne

Glasovi: 168 53.3%

• Ukupno glasača
    315
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam moje zatvorio konacno... valjda ce sad manje da ulazi prasina smorilo vise ciscenje svakih mesec dana...

Otvoreno vec 7 godina ako ne i vise. Ma nije mi to sto je otvoreno nego sto ne znam gde mi je stranica od kucista ?!?

Zatvoreno... otvaram po potrebi (komplet O/C)

jazza je napisao(la):
Otvoreno vec 7 godina ako ne i vise. Ma nije mi to sto je otvoreno nego sto ne znam gde mi je stranica od kucista ?!?
Moj si covek! Isti problem a i kada je zatvoreno onda mi retko padne na pamet ideja da nesto novo "skarabudzim" u njega (zadnji upgrade bili su upaljac za kola i pepeljara)! :smash:

Moje kuciste je otvoreno prilicno dugo, ali nemogu da se setim kad sam zadnji put ga ocistio od prasine.

Kako se otvara kuciste?

Poslednja izmena:
Kod mene je zatvoreno. Ali kada sam video kod ortaka... Ne da mu je kuciste otvoreno nego pola komponenti stoji van njega.

Ja moje kuciste drzim zatvoreno, ubacio sam 4 ventilatora, pa nema potrebe da ga otvaram.

Zatvoreno (ako ne rachunamo nekompatibilnost otvora na zadnjoj strani sa konektorima na plochi tako da sam morao elegantno da eliminishem pravougaono limeno parche plemenitog metala u narodu poznatijeg kao PLEK :d )

Closed... do pre nekog vremena je bilo open, bile su neke silne opravke... ***.
poz

omnik je napisao(la):
Ja pokušavam da se setim kad sam poslednji put zatvorio kućište... nemam pojma :)
Ja moje nisam nikad ni zatvarao

Delija je napisao(la):
Pa to je onda u redu, a ja rek'o da pod*eba*as :d

Sad sam tek zbunjen, kojim to alatom se otvara kuciste?

Pa probaj elektromagnetni shtemer za beton (!?)... :d :d

Nego, jel moguce da vecini clanova foruma ovakav tred ima smisla?

Evo npr, ja postavljam pitanje: da li vozite auto sa otvorenim ili zatvorenim prozorom na vozakoj strani? :d

jaksa je napisao(la):
Nego, jel moguce da vecini clanova foruma ovakav tred ima smisla?...

Ne, ali kad nemamo sta da radimo mi :bottle: ili citamo ( i pisemo ) gluposti :type:

jaksa je napisao(la):
Nego, jel moguce da vecini clanova foruma ovakav tred ima smisla?

Evo npr, ja postavljam pitanje: da li vozite auto sa otvorenim ili zatvorenim prozorom na vozakoj strani? :d

Zato sam se i ja prikljucio *****avanciji... :p

Cini mi se da je ipak gori onaj sa iskljucivanjem monitora...

@Jaksa> Otvori ga sa "filipsovim skrudrajverom" sto bi ameri rekli...

Kuciste mi je zatvoreno i sve rupe kuda ulazi vazduh su zatvorene, nazad ima jedna 12-ica da izvlaci a napred su skinuti "cepovi" ili whatever, hard stoji na mesto flopija pa se tako hladi o on i celo kuciste...

Inace, auto vozim sa zatvorenim prozorom na vozackoj strani, jer je to je8ena skala 55 i naravno crkao je mehanizam za otvaranje... i tako vec jedno godinu dana, nikom ni ne pada na pamet da se to zameni. Leti, jednostavno otvorimo zadnje prozore, posto se ni desni prednji ne otvara, tj. otvori se ali mora spolja rukom da se podize, tako da ih ne diramo...

Sve znam, imao sam skalu 55 i identicne probleme :d
To je jer su hteli da budu pametni pa da izbace tzv leptir staklo na prednjim prozorima, uzas.

PS
Ja monitor gasim na dugme, inace :D

A jel vezete pertle onako, u X, svaki red da se preklapa ili onako, jedna ide odozdo skroz gore, a druga kroz rupice? :d

jaksa je napisao(la):
A jel vezete pertle onako, u X, svaki red da se preklapa ili onako, jedna ide odozdo skroz gore, a druga kroz rupice?
Naravno u X. :D

Poslednja izmena:
Jaksa, zavisi da li su cipele elegatne ili neke sportske ili pak patike. Uvek je razlicito bre... i daj vise dizi pol! :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno