Kartica je u ponudi za 180 eura ali posto je i meni firma sumljiva vjerovatno cu uzeti ATI Radeon HD3850, 256 MB, ASUS za 170 eura da ne rizikujem.
Kartica je u ponudi za 180 eura ali posto je i meni firma sumljiva vjerovatno cu uzeti ATI Radeon HD3850, 256 MB, ASUS za 170 eura da ne rizikujem.
Najbolje je da uzmes 9600gt kosta oko 160e.
Slicno kao i Inno3D koji je bio krsh u vreme GF2MX kao i Eagle.definitivno
to nije vise taj eagle od pre,
izgleda da su popravili kvalitet.
Verovatno mislis na ATI Radeon 9600XT :d:-devil-::laugh:
A je li mozda bolje da uzmem GECUBE X1950PRO/256 za oko 155 eura?
E ne slusaj gluposti i neke iskompleksirane likove sto ih je riba ostavila u vreme kada su imali Eagle kartice, bilo pa proslo....Eagle je od doba 6600gt graficki izuzetno kvalitetna firma, moj stari 6600gt Eagle je nadziveo sve ovde ultraizvikane firme i dnevno po 12-15 sati radi na jednom racunaru i dan danas, za Eagle svaka preporuka.
Vidish interesantno, meni nije hteo DVI da radi na Eagle 6600GT. Zamisli tu srecu kad kupish tad tft za 400 evra i on odbija da daje sliku![]()
Pa hteo sam da kazem da bad luck vazi za svaku marku, tako da hvalospevi mogu biti relativni od korisnika do korisnika ili kako ti kazesh apsolutno ne znache nishta.
Za leadtek je vazilo pravilo da crkavaju posle 5-6 meseci ili ranije [pogotovo 6800 serija]
Pazi, verovatno se Eagle stvarno poboljšao, ali ga ne bih uzeo. Mada, stvarno sve riknjava - ko se ne bi setio Ati 9600/9800 serije, Saphire, Asus..da biraš koja će da crkne. Pa ondak čuvena x800 i nešto serija, takođe volele da crknu. Ja sam ipak sada uzeo Asus 3870 top, predrasude ili šta već. Nije bila baš ni jeftina, al mi se svidela i kraj, ne volem Eagle, pa to ti je![]()
Pazi, verovatno se Eagle stvarno poboljšao, ali ga ne bih uzeo. Mada, stvarno sve riknjava - ko se ne bi setio Ati 9600/9800 serije, Saphire, Asus..da biraš koja će da crkne. Pa ondak čuvena x800 i nešto serija, takođe volele da crknu. Ja sam ipak sada uzeo Asus 3870 top, predrasude ili šta već. Nije bila baš ni jeftina, al mi se svidela i kraj, ne volem Eagle, pa to ti je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari