Jes, 66% profita
to je i frka,sajtovi kazu da mi treba proc,a meni je grafa ta koja dostize 90% a ne proc...sve u svemu mislim da ce ipak proc resiti ovo. i7 10700 mi je preskup, ali i5 10600kf je okej. na 6 jezgra kad radi, onda je max turbo 4500mhz,sto nije bas nesto. jedino ako bude mogla ova moja sugava ploca to malo da potera. takodje,mozda cu imati ogranicenje generalno u performansama jer mi ram na 2666 i nece vise od toga.Menja se samo procesor, a sajtovi za procenu snage procesora kazu da je odnos takav.
gledajuci neke benchove,gubio bih oko 15fps na 10600k procesoru. nema veze zamenicu procesor svejedno...Brzina ram-a nema toliko značaja za Intel kao za AMD,2666MHz je sasvim ok
Koliko plaćaš taj 10600K?
Možeš i da prodaš sve to i uzmeš 10400F koji je kod nas nekih 70e jeftiniji, uzmeš neku jeftiniju B560 ploču i 3200 MHz RAM...imaš 6 jezgra, procesor koji nije sputan sporom memorijom i u igrama iste performanse kao 10600K. Verovatno će koštati više, doduše...
Upravo ima dosta znacaja,ima mnogo testova i poredjivanja po netu,moze ipak da nategne latencije sto dosta pomaze.Brzina ram-a nema toliko značaja za Intel kao za AMD,2666MHz je sasvim ok
znači, profitirao siimam i3 10100f i gtx980. mislite li da cu profitirati u doti ako zamenim procesor sa i5 10600kf
jesam al mozda bih vise da sam uzo gtx1070? ko ce to znati...znači, profitirao si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari