Šta je novo?

Da li da kupim

nikola_ca

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2006
Poena
301
Dobio sam ponudu za laptop ThinkPad T43 IMB

Processor Intel Pentium M Processor 750, 1.86 GHz Internal L2 cache memory siz 2 MB
Hard drive60 GB ATA-100 (Enhanced IDE) Hard drive speed (RPM)5400, Memory (RAM) 2GB Memory speed533 MHz, DVD Recordable Graphics Video RAM std/max 64MB ATI Mobility RADEON x300 SXGA+ PC Card support 1 Type I/II and 1 ExpressCard/54 or 34

Ne razumem se i ne znam sta da radim. Svaka pomoć je dobro došla. Cena 750 eura, nema garanciju Nov nekorišćen.

OK je to cena za taj laptop, jedino sto je uvek lutrija kad je garancija u pitanju - jos ako je u pitanju "vruca" roba - onda je stvarno rizik igrati se sa takvim stvarima.

Ako mu je poreklo poznato - ja bi se kockao na tvom mestu...

to je super cena za taj laptop, ako ti neces ja hocu! ozbiljan sam, ako tebi nesto ne odgovara ja bih ga kupio jer znam tachno za sta bih ga koristio :) - kontaktiraj me na PM

Za takve stvari treba koristiti pm odmah, a ne postovati u tredu.

To ti je sjajna cena za takvu makinu i uzmi ga odmah.

Mada neznam kako ce da se ponasa ako budes hteo da radis patch-eve sa Win sajta ili neki updejt programa na samom racunaru jer jedan poznanik je kupio takozvani "vruc" laptop i kad se jednom konektovao na net samo mu je iskocio prozor da koristi kradenu robu i da nemoze nista da updejtuje.

Ovo je jos uvek neproverena prica jer ko zna sta je on radio a ja nisam stigao da to cudo vidim svojim ocima jos uvek.

nikola_ca je napisao(la):
Dobio sam ponudu za laptop ThinkPad T43 IMB

Processor Intel Pentium M Processor 750, 1.86 GHz Internal L2 cache memory siz 2 MB
Hard drive60 GB ATA-100 (Enhanced IDE) Hard drive speed (RPM)5400, Memory (RAM) 2GB Memory speed533 MHz, DVD Recordable Graphics Video RAM std/max 64MB ATI Mobility RADEON x300 SXGA+ PC Card support 1 Type I/II and 1 ExpressCard/54 or 34

Ne razumem se i ne znam sta da radim.

Prvenstveno je pitanje dal je taj laptop stvarno ono što si gore naveo :trust:

Poslednja izmena:
Ekstra dobra cena, uzimaj ali prvo ga uzmi na testiranje koji dan, nije iskljuceno da mu nesto ne valja, ali opet nije iskljuceno da nekom hitno trebaju pare. Sto se tice garancije, pa j....ga ne moze sve :D

Nazad
Vrh Dno