Šta je novo?

Da li da kupim? hitno!

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Pozdrav svima,
ovako, uzimam 1GB(2x512 kit) Corsair DDR400 cl2.5 za 3000din + dajem moje 2x256MB Kingston DDR400. Da li se isplati i koja je memorija najbolja kod nas (mislim na ddr400 dual chanell). Da je bolje uzeti Gail ili Kingstona umesto Corsair i koji modeli su najbolji i najbrzi? treba mi hitno odgovori jer moram da se odlucim danas. Hvala.....

Poslednja izmena:
Adekvatna zamena,prihvati,nećeš biti na gubitku.Povećanje RAM-a sa 512 MB na 1 GB se itekako oseti.A i kvalitet bi trebao biti sasvim zadovoljavajući.
Naravno da ima i boljih i bržih memorija od Corsaira, npr. Crucial BL2KIT6464Z402 DDR PC3200 (2-2-2-6), ali ih nije baš lako kod nas naći u prodaji.

Adekvatna zamena,prihvati,nećeš biti na gubitku.Povećanje RAM-a sa 512 MB na 1 GB se itekako oseti.A i kvalitet bi trebao biti sasvim zadovoljavajući.
Naravno da ima i boljih i bržih memorija od Corsaira, npr. Crucial BL2KIT6464Z402 DDR PC3200 (2-2-2-6), ali ih nije baš lako kod nas naći u prodaji.

Koja memorija je bolja u istoj klasi, sa slicnom cenom, da li je gail ili kingston brzi od corsaira? naravno nemojte da uporedjujete sa HyperX i slicnim, samo ista klasa....

Uzmi ti taj Corsair i ne brini, sve ce raditi odlicno, nema potrebe za trazenjem necega sto ce se razlikovati max par procenata (u tom cjenovnom rangu, naravno).

Dobro je to, ok je cijena.

Nazad
Vrh Dno