Šta je novo?

Da li bi vredelo?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Imam P4 prescott cpu 3.0Ghz/1MB i 9800pro>9800xt. Sinula mi ideja, ali neznam sta bi kupio.
Prodam lepo cpu i vga karticu, a kupim prescott celeron i dodam za koju , a bolju video kartu u agp varijanti ( samo Ati ). Znaci taman toliko koliko ustedim za cpu dodam za karticu. A ionako za sve jake pucacine i nije bitan cpu vec video karta, zar ne. Sikili i ja imamo istu konfiguraciju , samo sto on ima Prescott D i nema bitne razliku u igrama u odnosu na moj punokrvni cpu.
Saveti ???

Nemoj to da radis.

Sto da ne. i ja imam 2.4 D kao i par mojih drugara. svima ok rade igre.
1. gpu
2. RAM
3. CPU
Jedino sto nece moci jos dugo da se bori ova keleraba ali zasad moze svakako.

Ja imam 2,8 i 9800XT, i ne pada mi na pamet promena. Da ne spominjem koje bi "mrcvarenje" bilo sa ponudama i nivoom cene.
Za koju godinu, kada naprave "dramatican" pomak, pa da se menja. Ove "magle" jos ne zasluzuju. Ne mogu da prezalim T-Breda.

Poz.

Valjda si u pravu?

borab je napisao(la):
Imam P4 prescott cpu 3.0Ghz/1MB i 9800pro>9800xt. Sinula mi ideja, ali neznam sta bi kupio.

A sta ce ti takva glupost. Bolje ulozi pare u memoriju i neki dobar cooler (da OC tog PIV) nego da izvodis takav salto mortale bez efekta

Mozes saMO DA NAPRAVIS glupost takvom zameno.Bolje ti je za te pare sto bi doplatio da uzmes 512 rama

Nazad
Vrh Dno