Šta je novo?

Da li će Logitech MX1000 raditi na BT hubu od MX900

zeleni_zub

Super Operater
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
650
Imam već dosta vremena Logitech Cordless Desktop MX BlueTooth tastaturu + miša. MX900 koji dolazi u tom kompletu polako počinje da otkazuje (levo dugme počinje da čudno reaguje kada se klikne).

E sada, pošto sam tastaturom veoma zadovoljan i ne bih je menjao ako baš ne moram, da li ima šanse da MX1000 radi na bluetooth hubu koji sam dobio uz ovaj komplet? Znači da samo kupim MX1000, a da ostavim tastaturu i BT hub.

Tastatura mi se ne menja najviše zbog insert i delete tastera (a i ova je skroz ispravna i lepo radi :) ). Na svim novim tastaturama sam video samo jedan veliki delete umesto insert/delete kombinacije. Mislim navikao bih se posle nekog vremena, ali ja bih to navikavanje odložio što duže mogu. :p

Nece, ali radice odvojeno.

Nece, ali radice odvojeno.

Znam i ja da će raditi odvojeno... ali neću na stolu da imam dva BT huba. :)
Ako ne može da radi na ovom hubu koji imam moraću da počnem da počnem da razmišljam i koju tastaturu da uzmem.

MX 1000 ne radi preko bluetooth-a vec radio veze i to je glavni problem.

Poslednja izmena:
Doh :wall: Tek sada sam to video. Ja sam bio ubeđen da je to bluetooth miš.

Da preformulišem onda pitanje... hoće neki drugi bluetooth miš raditi preko ovog huba?

Ja konkretno imam mx1000 koji radi preko bluetootha tako da postoje dve vrste ovog misa(rf i bluetooth).I moze da radi sa bilo kojim bluetooth prijemnikom , ne treba mu originalni logitech bluetooth receiver

Ja konkretno imam mx1000 koji radi preko bluetootha tako da postoje dve vrste ovog misa(rf i bluetooth).I moze da radi sa bilo kojim bluetooth prijemnikom , ne treba mu originalni logitech bluetooth receiver

A pa znam ja da sam video negde BT MX1000. :) Hvala na informaciji...

Videću još da li da uzimam neki komplet tastatura + miš ili negde da pokušam da nađem novi MX1000 u BT varijanti. :wave:

Nazad
Vrh Dno