- Učlanjen(a)
- 10.01.2002
- Poena
- 650
Imam već dosta vremena Logitech Cordless Desktop MX BlueTooth tastaturu + miša. MX900 koji dolazi u tom kompletu polako počinje da otkazuje (levo dugme počinje da čudno reaguje kada se klikne).
E sada, pošto sam tastaturom veoma zadovoljan i ne bih je menjao ako baš ne moram, da li ima šanse da MX1000 radi na bluetooth hubu koji sam dobio uz ovaj komplet? Znači da samo kupim MX1000, a da ostavim tastaturu i BT hub.
Tastatura mi se ne menja najviše zbog insert i delete tastera (a i ova je skroz ispravna i lepo radi
). Na svim novim tastaturama sam video samo jedan veliki delete umesto insert/delete kombinacije. Mislim navikao bih se posle nekog vremena, ali ja bih to navikavanje odložio što duže mogu. 
E sada, pošto sam tastaturom veoma zadovoljan i ne bih je menjao ako baš ne moram, da li ima šanse da MX1000 radi na bluetooth hubu koji sam dobio uz ovaj komplet? Znači da samo kupim MX1000, a da ostavim tastaturu i BT hub.
Tastatura mi se ne menja najviše zbog insert i delete tastera (a i ova je skroz ispravna i lepo radi