- Učlanjen(a)
- 20.05.2006
- Poena
- 349
Danas sam sav srecan sklopio machinu iz potpisa, krenuo da klokujem i opusteno stavim FSB na 250, i dobijem D945 :d .
Voltazyu sam dakle podigao sa 1.3125 na 1.3525 ali mi to izgleda ne pomaze da prebacim 3.5GHz, cak koliko god da podignem Vcore ista stvar, ne prolazi Prime95 i OCCT.
A sto je najzanimljivije od svega CPU-Z mi konstantno pokazuje Vcore 1.312, dakle koliko god ga povecao on non-stop pokazuje isto, i cim pustim Prime ima Vdrop na 1.290....😡
Inace memara radi na 833MHz sa 0.2V dodatka i to je skroz O.K. ali ovo sa procom i Vcore me ubi ko :smash: .
Ne bih rekao da je ploca toliko blesava pa da ima toliko veliki Vdrop....
Sve radi perfektno, ali Prime ne prolazi....
Ocu bre sve da bude stable..... ili ga nece biti :bottle:
Voltazyu sam dakle podigao sa 1.3125 na 1.3525 ali mi to izgleda ne pomaze da prebacim 3.5GHz, cak koliko god da podignem Vcore ista stvar, ne prolazi Prime95 i OCCT.
A sto je najzanimljivije od svega CPU-Z mi konstantno pokazuje Vcore 1.312, dakle koliko god ga povecao on non-stop pokazuje isto, i cim pustim Prime ima Vdrop na 1.290....😡
Inace memara radi na 833MHz sa 0.2V dodatka i to je skroz O.K. ali ovo sa procom i Vcore me ubi ko :smash: .
Ne bih rekao da je ploca toliko blesava pa da ima toliko veliki Vdrop....
Sve radi perfektno, ali Prime ne prolazi....
Ocu bre sve da bude stable..... ili ga nece biti :bottle:
Poslednja izmena: