Šta je novo?

D3D mi ne radi?

• Začetnik teme Začetnik teme face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Instaliro sam na 2 primarne particije Win 98 i WIn2000 i ni u jednoj mi ne radi d3d.Primera radi pokrenem Counter-Strike i u openglu radi ali mi se sistem non-stop zakucava (zamrzne se ekran ili dobijem error i mogu da zatvorim ekran) dok u d3d imam samo bele i narandzaste kvadrate.Graficka je gf2 mx 400 a od detonatroi trenutno 29.42 mada sam ih probao brdo pocev od 3.66 pa do 19.42 i sa svakim istom.
Znachi em nemam d3d em mi se u opengl zakucava sistem.Ovo vazi i za Win2000 i Win98.Ako neko zna kako da pomogne bio bih veoma zahvalan.

D3d

Nisi naveo koju konfiguraciju imas
ali ako imas neku VIA plocu obavezno instaliraj VIA 4in1
drajvere mozda to resi problem ako ne onda vidi koji DX koristis i instaliraj 8.1 za Win 98 i 8.1NT za Win 2000 ako si sve to vec uradio napisi sta imas od konfiguracije pa mozda nadjemo resenje
😀 😎

ploca je Abit BP6,2 celerona na 433 oc na 522,128 sdram i gf2mx400 32mb...mada je pre sve radilo ko podmazano dok nisam napravio 2 primarne particije.Mada i ovako mora da radi samo ne znam gde je problem?

vrati procesor na onih 488Mhz(75Mhz ti je magistrala)...
mani je bilo moogoooooo frke kada sam moju 433 popeo na tih 520Mhz...kada sam je vratio na 488Mhz mnogooooooo bolje je izgledalo !
Meni se zakucavao u igrii 4x4 Evolution...pa ja ti vratim proc. i on sve proradilo !:wave; 😉 :wave;

Nije do toga jer je i pre radilo savrseno na 522,a usto oc nije razlog da mi d3d ne radi.Softwerski je problem samo ne znam koji.

Poslusaj ono sto ti je rekao Stanke, i ja sam imao oc procesor, sa PII(66MHz)@300 na PII(100MHz)@450 i kada je bio oc sve je sljakalo super, ali onda je poceo da pravi ****** bas samo u 3d aplikacijama pogotovo u GL-u cim sam ga vratio na 66MHz sve je opet sljakalo kako treba.

ama meni pre nije zezo u gl operacijama poco je dazeza tek posto sam napravio 2 primarne particije sa 2 sistema win2k i win98 a i d3d mi ne radi ni u jednom a mora da radi.

Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ma particije "Valjda nemaju" nikakve veze sa D3D Aplikacijama...jel si pokusao da vratis na default vrednost Procesor(66MHz Magistrala)...covece govorim ti to iz iskustva...barem pokusaj pa nam reci !

Jes, priznajem ***** sam izasta je to bilo.Hvala na pomoci [🙂]

Nazad
Vrh Dno