Šta je novo?

D LINK

Zavi si sta ti treba, ali generalno obavljaju posao. Lan adapteri, kao i mali svicevi su im sasvim OK.

^^ Upravo tako. Imam D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless USB Adapter(rev.C) i za sad mi odlicno vrsi posao.Nemam zamerki.

Neki dan kupljen D-Link DIR-100 ruter i bogami za sada zadovoljan.

ps. a u komp-u d-link neka stara mrezna, ima joj godina i godina i jos radi svoj posao.

Dva svica DES-1005D (odlicno radio), zamenio ga za-> DGS-1008D (nikakve zamarke, sjajno radi) i neka wireless kartica u laptopu (sljaka sjajno, ima i jako dobar domet).

uglavnom po odgovorima vidim da su svi zadovoljni D-link proizvodima.
Hvala

D-Link DIR-100 ruter - radi odlicno.....

WiFi ruter D-Link W340G, sve radi odlicno, svaka pohvala za D-Link.

sto se tice kvm sviceva, malih kucnih rutera, kartica i sl. sasvim su ok. za bilo kakvu ozbiljnu primenu postoje daleko bolja resenja.

Sasvim solidni u svom rangu i budzetu. Opravdana kupovina. Bolja kupovina od TP Link svakako 🙂 .

Da ne otvaram novi post... Vidim da ovde ima ljudi koji koriste D-link routere, e sad i ja imam jedan ne pitajte kako jer buvljak je majka :d
Ciga mi ga prodo za 200 kinti sad pitanje je da li radi. Verovatno kada ga je "pozajmljivao" nije znao da ima i napajanje. I eto tako dobih ga bez napajanja tj adaptera, a trosi djavolski mnogo struje valjda zbog coolercine koju ima. Uglavnom specifikacije su mu da radi na 2,4 A ili 5VDC.
Nisam se raspitivao koliko kosta takav punjac ali verovatno i nije malo; pa mi je frka da ne kupim adapter a ono cvrc pa ne radi. Jel bi mogao neko da mi pomogne. Ili ako neko ima takav punjac ili neku aparaturu pa da ga isprobamo.
Zaboravih da napisem moj model je DRH-8DS.

Nije ti to ruter, to je hub.

Uzmi 5V sa molexa, to ti je najbezbolnije. Samo nemoj da zamenis + i -

@WebWolf kako nije, veruj mi da je router, hub je nesto drugo...
@Cvrcak gde to da nadjem?

to je switch. 🙂

koliko su jeftini stvarno se ne izplati juriti adapter za njega. osim ako imas bas neki visak.

He he jeste to je Mitch iz chuvara plaze 😀
Znam, u pravu si ali eto ja mislio da iskoristim tu kantu da ne dajem dvaes ******* ali izgleda da cu morati. Nasao sam kod ortaka on ima u skoli neko kilo routera, pa mozda ce uspeti da iskombinuje nesto...

Ja nekako najvise gotivim D-Link... DSL-G624T, odlican ADSL WiFi ruter, sluzi me besprekorno nesto vise od godinu dana, zatim nedavno kupljeni DIR-615 WiFi ruter, znaci fecera ko bog (plus jos dvocifrena garancija u godinama) i na kraju DWL-G510, takodje odlicna WiFi PCI kartica.

D LINK ADSL Router 2640 B - odlicno sluzi ... pohvale ... a uzeli smo u kancelariji manji za jeftine pare ispod 40 eura i radi posao 😉

D LINK 524

taj model nije los dobra mu je i cena ali
po karakteristikama dl 524 je bolji i po ceni .

Imam D-Link-ov WLAN ADSL ruter model DSL-G624T preko godinu i po dana i veoma sam zadovoljan. Jedini problem je bio sa P2P skidanjem preko torenta jer je znao da zakuca zbog velikog broja otvorenih konekcija. Flešovao sam mu firmware i sada radi OK. Nema podršku za OpenWRT, ali trebalo bi u skorije vreme i to da se pojavi, ako se već nije pojavilo jer nisam gledao taj sajt već nekoliko meseci.
Moja preporuka za D-Link !

Imam dl-524 radi savrseno! Samo mi cudno (pomalo i drago 🙂) naime sam ga kupio u pakomu pre 3 nedelje za 2900, a sada kosta 3750 ? Nekontam kako su ga tako digli!

Imam dl-524 radi savrseno! Samo mi cudno (pomalo i drago 🙂) naime sam ga kupio u pakomu pre 3 nedelje za 2900, a sada kosta 3750 ? Nekontam kako su ga tako digli!

Pogledaj cene ostalih komponenti... bruka.

I ja sam za firmu uzeo D-Link DSL-524T ruter. I od jednom su svi poceli da budu zadovoljniji. Imali smo pre toga neku Sezam kantu koja je blokirala, bagovala i sta sve nije radila. Posle ovog rutera problemi su nestali. Takodje koristim i jedan D-Link KVM switch. Po meni sve pohvale za D-Link.

Nazad
Vrh Dno