Šta je novo?

d-link dwl-900ap+

• Začetnik teme dawson
  • Datum pokretanja
D

dawson

Guest
Ljudovi ne znam koji mi je andrag sa uredjajem :wall: naime ne mogu da odem na config page tj. da otvorim u IE 6.0 192.168.0.50 podesio sam sve sto treba imam i instaliranu javu i sve sam podesio u tcp/ip opcijama pre mi je i radilo...Danas sam hteo da promenim ap name na config pageu i nikako ne mogu da je otvorim!Proxy server mi je iskljucen tako da u tome nije problem :) Pomozite mi ako mozete:) Jo da i koristim win xp pro sp1... heeeeelllp!ako negoga jos nesto interesuje nek pita!

ZoP

Koji IP ima tvoja mrezna kartica ?
Treba da je 192.168.0.X

pretpostavljam da si nakacen preko lan kartice na ap? koja ti je ip na lan kartici?
dodeli lan kartici 192.168.0.2 i subnet mask 255.255.255.0 . trebalo bi da mozes sada. ajd pa javi...

Joker je napisao(la):
Koji IP ima tvoja mrezna kartica ?
Treba da je 192.168.0.X
Ovako ja koristim wireless imam znaci d-link ap900+ koji je nakacen na komp utp kablom a iz d-linka ide kabel ka anteni koja mi je na krovu!ip adresa koja mi je podesena momentalno je 10.244.131.185 ali to je momentalno kada, kada hocu da konektujem na 192.168.0.50 onda mi namestim u propertiest da mi bude 192.168.0.43 pre mi je uvek tako radilo pa mi je izbacio prozorcic gde sam trebau ukucati admin a sad mi ga ne izbaci nece jednostavno da konektuje!

rodiger79 je napisao(la):
pretpostavljam da si nakacen preko lan kartice na ap? koja ti je ip na lan kartici?
dodeli lan kartici 192.168.0.2 i subnet mask 255.255.255.0 . trebalo bi da mozes sada. ajd pa javi...
ja sam dodeljivao kao sto sam i napisao 192.168.0.43 sacu probati 192.168.0.2 kao sto si rekao a subnet mask mi je uvek bilo podeseno na 255.255.255.0 kada sam hteo na config page...

dawson je napisao(la):
Ljudovi ne znam koji mi je andrag sa uredjajem :wall: naime ne mogu da odem na config page tj. da otvorim u IE 6.0 192.168.0.50 podesio sam sve sto treba imam i instaliranu javu i sve sam podesio u tcp/ip opcijama pre mi je i radilo...Danas sam hteo da promenim ap name na config pageu i nikako ne mogu da je otvorim!Proxy server mi je iskljucen tako da u tome nije problem :) Pomozite mi ako mozete:) Jo da i koristim win xp pro sp1... heeeeelllp!ako negoga jos nesto interesuje nek pita!

ZoP
uh da se ubijem probao sam i sa 192.168.0.2 nece.........:( cak sam i win reinstalirao i ni onda nece...znaci iskljuceni su mi proxy serveri nemam firewall...nista slicno i ni onda nece...probao sam i da restartujem d-link...nista vec ne znam sta da radim ima neko ideju :( :wall: :wall: :wall:

Pa sledeca mogucnos ti je da si ostavio po defaultu user/pass/IP pa se neko kroz mrezu malo poigrao sa tvojim ap-om :d

restrtuj ga pa nek vrati sve na default
ali drzi dugme duze od 10sec

instaliraj onaj program sa dlink-ovog cd-a , acess manager , mozda ta tako nadje , ja sam imao isti problem , nece preko ie a hoce preko programa , i sve to posle fleshovanja AP-a

Nazad
Vrh Dno