Šta je novo?

D Link 615

telep

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2007
Poena
765
Imam jedan "problem" sa ovim ruterom, radio je sasvim normalno do sada. Nije hteo da radi wifi (tj. nesto se zaglupeo) iskljucio sam ga, upalio ponovo i sada svetli samo power, i to narandzasto (ne zeleno kako treba). E sad mene zanima jel to on crko ili ima nacina da ga nekako osposobim, podesim ili sta god vec.

Jel nista nisi radio pre novonastalog problema , nesto tipa menjao FW itd...?

Ne, nista, net mi nije radio dva dana (lampice na ruteru svetlele normalno) ali sam mislio da me je sbb iskljucio jer sam zaboravio da platim racun, danas platio racun, dosao sada kuci i ono opet ne radi net. Uzmem izbodem kabele iz rutera, ponovo ubodem i od onda svetli samo narandzasto svetlo, i nista vise. Kontam da se nesto zaglupeo zestoko, ili je crko.

izbodes iz struje oba
ako imas stariju verziju D Link-a 615 B C D E onda prvo modem u struju dok ne zasvetli cable lampica tek onda ruter
ako imas novi Cisco modem i ako imas D Link Dir 615 novu veziju H uradi obrnuto prvo ruter u struju posle nekoliko minuta modem u struju

Poslednja izmena:
Probacu jos malo da se igram, ali izgleda je krepao. Stalno svetli samo to narandzasto, prvi put da mi nesto ovako crkne, samo izbo iz struje i puf, vise ne radi.
Evo kako izgleda, spakovao sam ga, da ga probam sutra na adsl-u ako nece ni tamo ide u kantu.

4df31c19-cf2e-8818.jpg

Poslednja izmena:
Mozda mu je samo otisao adapter za napajanje, obicno se tako ponasa kada ne pegla napon dobro.
Probaj da zamenis adapter sa nekim koji daje isti napon i istu ili vecu struju.

Vrh Dno