Šta je novo?

d-link 520+ problem

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Problem je u sledecem, pri ulasku u Windows (XP) kompjuter kao da trazi karticu za sta mu treba jedno minut, mozda minut i po. Tek kad se pojavi u desnom delu taskbara network connection "ikonica" moze da se konektuje i preko modema (logicno i wireless) do tada ne mogu da koristim nista od programa koji se pokrecu iz taskbara (IE, konekcije rad light...) dok recimo preko ikonica na desktopu mogu da pokrecem programe izuzev ikonica za modem konekciju. Tek kad ovo prodje sve radi kako treba, ali me nervira jer kad ukljucim komp obicno hocu da odem na net ali za to treba da cekam vise od minuta. Imam i modem i wireless konekciju. Ovo se nije desavalo dok nisam formatirao disk (posle sam pokusao jos jednom) dotle sve je radilo OK cim udjes u windows sve je detektovano, radi i moze na net. Dok program koji se dobije uz karticu (D-Link Airplus) uopste ne radi, zapravo kad ga pokrenem ne dobijem onaj prozor gde mogu da ocitam jacinu signala i dostupne "repetitore" nego dobijem samo onaj klasican wireless network connection properties prozor gde imam mogucnost podesavanja tcp/ip, available networks i preferred networks... Znam da se ovo obicno desi ako se prvo ubaci kartica pa instaliraju drajveri i softver ali ja sam sad radio i kao sto pise u uputstvu da se prvo instalira softver pa ubaci kartica.

Nazad
Vrh Dno