Šta je novo?

Cyborg R.A.T 7

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Pozdrav.

Pomagaj te ako boga znate.
Upitanju je drugarov mis ili glodar iz naslova :). Problem je u tome sto su izasao novi software koji iz nekog razloga pravi problem a stari je radio kako treba. Stalno prijavljuje ovo sa slike [img=http://s8.postimage.org/bmo5qlo35/smartthenlogy_exe.jpg]

Takodje pirjavljuje i neke greske ili probleme u device manager-u pod nazivom programmable root enumerator.
Pokusali smo sledece: brisanje, instaliranje, vracanje na stariju verziju, brisanje iz safe moda, instaliranje ponovo nove verzije........ sve sto mi je palo na pamet sam probao i nista.

Zanimljivo je da je meni stari software pravio problem sa rat5, a sa novim radi ok. Neka reinstalira sistem ili neka proba kod nekoga druga da zakaci mis i instalira softver.

Posto je vec otvorena tema za pacova, kakav je mis za pucacke igre? Tipa Day of Defeat Source i slicno?

mis je odlican za igre bas kao sto kaze turok, ako ga ne podizes od stola... u kombinaciji za cyborg podlogom, savren je...

Kad sve deinstaliras , udji u appdata\local i obrisi sve vezano za cyborg. Isti problem sam imao sa RAT 9 Charge Indicator,pukao odjednom i nikako da proradi. Brisao sam i registre i sve zivo i nista. Istu poruku sam dobiojao. E kad sam obrisao tamo , posle je sve bilo ok.

Ja imam RAT 9 ali to je isti mis samo bez kabla :) Dobar je za ruku ,lepo se sve podesi i ja sam ga maksimalno prosirio i vise me ne bole prsti. Ergonomija je jako dobra. Senzor manje vise... Nikakvu razliku nisam primetio posle logiteca mx518. K Odigram ja i BF3 ali iskreno nisam primetio da je ista precizniji. Na podloge je jako osetljiv , krpena je obavezna inace nece da radi. Po stolu ili onim karbonskim luduje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno