DeLarge
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.02.2016
- Poena
- 180
Po meni nisu mogli bolji auto da odaberu. 😀Jesu li to teasnuli sa Carrericom?
Po meni nisu mogli bolji auto da odaberu. 😀Jesu li to teasnuli sa Carrericom?
Koliko truda samo za zvuk automobila. Verovatno se ovi koji prave NFS i slične trke ne trude ovoliko
Pa igra ima prakticno tri putanje (Nomad, Street Kid, Corporate) - tri razlicita starta igre sa razlicitim (sporednim) questovima.
Dakle prelazak igre bar tri puta je zagarantovan. Naravno, ako si u tom fazonu.
Разумем донекле кругодрк око овога, али брате ово су стандардне ствари за тркачке игре
Ali ce zato jedan prelaz biti kraci od TW-a... Nadam se da nece ispod 60h.
Sto i nije lose,samo da nije previse kratko - kao Tyranny (~25h jedan prelaz) recimo koji sam obrnuo 2x i komotno sam mogao jos 2x zbog granjanja price.
Nego, kakve su šanse da opet bude neko odlaganje? 🙂
Prilicno sam siguran da ce raditi posto nije ovo ubisoft i assassins creed .Nisu izbacivali nista preciznije, a valjda je taj recommended za 1080p, 60fps na high, bez rtx. S jedne strane, igra mi nikada nije izgledala narocito mindblowing omfg next-gen, tako da mi ovo i nije nerealno. S druge, ipak su stavili W3 na Switch, pa mozda i optimizacija ubija.
Mene samo zanima hoce li mi ovo raditi na AMD6300 ili nece 😛
Prilicno sam siguran da ce raditi posto nije ovo ubisoft i assassins creed .
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Rostovic is a Serbian corporation and weapons manufacture originally based in the Serbia, East Europe available in Cyberpunk 2077.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari