P
Precise
Guest
Svidja mi se muzika.
RTX on RTX off nista ja tu ne vidim, sve mi isto ko i oduvek.
Cela ova igra mi tako nekako izvestaceno, obojeno, sturo deluje...
Da, bitno da se sve presijava a to sto je fizika u stagnaciji vec 10 god i ostalo to nikom nista... Meni je ray tracing glupost, refleksije se mogu i bez toga napraviti da lepo izgleda,kao da je sad bitno sto to nije presijavanje u realnom vremenu i sto ne pada na povrsinu kako treba. Cela ova igra mi tako nekako izvestaceno, obojeno, sturo deluje...
Tj. ne možeš da ostaviš post na forumu sa brojevima kako radi igra na prvom nivouAli ne mozes da igras na maksimalnim grafickim podesavanjima ako nemas ray tracing kartu.![]()
Ovo je RT on-off:
![]()
Hardverski rt, a kakav drugačiji? Daj uozbilji se, ako su ove nove RTX slabe za ozbiljan RT onda su konzole sprdnja. Ako budu imale GPU na nivou RTX 3060 biće odlično.I nije daleko, nove next gen konzole sa hardverskim ray tracingom ce vec sledece godine biti uveliko mainstream u svetu.
Hardverski rt, a kakav drugačiji? Daj uozbilji se, ako su ove nove RTX slabe za ozbiljan RT onda su konzole sprdnja. Ako budu imale GPU na nivou RTX 3060 biće odlično.
Ma pusti ga, on "zna sve najbolje" sta god da ga pitas.
Pa softverski, kao sto ces na primer imati sada u Crysis Remastered na PS4 i Xbox One.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari