Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Poslednja izmena:
Ja se nadam da će u narednih 6 meseci izbaciti NewGame+

ja sam cuo na redditu da No spoiler. da kad se zavrsi igra ne moze da se free roam jel istina?

ja sam cuo na redditu da No spoiler. da kad se zavrsi igra ne moze da se free roam jel istina?
Zadnja misija je point of no return, ali na kraju te igra pita da li hoćeš da reload-uje pre njenog početka. [emoji846]
To sam u još igara video da je tako rešeno. [emoji846]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

da li neko zna od cega je ovaj sum ima ga svuda po putevima bas svuda https://ibb.co/fdMdg5h ovde na screenshotu se vidi kao low res ali kod mene kao sum kao nzm kako da opisem kao neki particle kao "pesak"

Poslednja izmena:
Nekima radi bez ikakvih problema, nekima je puna bagova, nekima je extra, nekima je zesci smor. :D Ja sam konacno stavio da skida sa ovim 1.04 patchem pa da vidim kako ce da radi i kakva je igra. Al po onom sto videh na netu trebace jos koji patch da sve radi kako treba

optimizacija je blagi uzas prica je super side quests isto super ali steta znaci ja mislim da vise bagova ima nego fallout 4 i fallout 76 zajedno meni najvise smeta sto ubija oci sa tim sumom a sve sam iskljucio film graim chromatic sve bloom blur ali dzabe ima neki 3d effekat koji je haos

Ne znam dal sam ikada više uživao u uvodnoj špici za neku igru :) Obavezno je svaki put pogledam do kraja

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Koji je najbrži način za pravljenje keša?

Ja uzimam brdo keša hakovanjem acces point-a. Dodaš perk (Advanced Datamine) za više keša, još ako ubodeš kombinaciju za sva tri nivoa milina.

da 1366x768 rx 570 ryzen 2600

U Windowsu u Radeon Software pod tabom Display ukljuci Virtual Super Resolution (kako bi mogao da koristis rezolucije vise od 1366x768):

yhvDGya.png

Zatim pokreni igru, udji u Settings i pod tabom Video namesti ovako:

jh89nuG.png

Pa onda pod tabom Graphics:

sULLIse.png

U Windowsu u Radeon Software pod tabom Display ukljuci Virtual Super Resolution (kako bi mogao da koristis rezolucije vise od 1366x768):

yhvDGya.png

Zatim pokreni igru, udji u Settings i pod tabom Video namesti ovako:

jh89nuG.png

Pa onda pod tabom Graphics:

sULLIse.png

bas da probam ali cek izgubicu dosta fpsa

Ne bi trebalo, ovo je fiksirano na 40fps uz dinamicku rezoluciju. Ali najbitnije da ti ukloni "sum" koji bi trebalo da je zbog veoma niske rezolucije na kojoj si igrao.

Po prelasku igre jel moze da se zapocne new game sa istim likom, sa svim njegovim atributima, perkovima i inventarom?

Igrao sam ceo dan i sve mi ovo liči na alternativnu verziju Deus Ex. Previše hajpa oko igre, a ništa posebno me nije iznenadilo, za sada, sem one gluposti da mu namestim kitu na samom početku.

Evo igram već satima novu igru i sada polako baš čistim sve što mogu i na šta naletim, ali opet nekako ne osećam igru niti uspevam da se uživim u taj svet. Nekako mi je i dalje prazno i fali mi nešto... Nikako ne vidim to što su neki toliko nahvalili. [emoji846]
No, razumem da se nekome sviđa i to je ok. Ja nisam mogao ni RDR2 da završim jer me je smorio, a ostavio mi je neuporedivo bolji utisak od CP. Izgleda da na kraju nisu takve igre za mene. :(

Inače, čini mi se da dosta toga nisu isporučili što su najavili? NPC AI je trebao biti neki koji nismo do sada videli, a bolji AI je imao GTA Vice City... Izbor toka priče ni ne postoji. Više se neke sitnice menjaju i to vidim sada u drugom prelaženju. Ne znam, jako me zbunjuje ova igra. Možda sam previše očekivao?

Poslednja izmena:
Da li postoje klase armora, tipa light, medium, high i slicno? Nisam nasao da je negde naznaceno vec samo razlicite vrednosti za armor na razlicitim itemima a pitam jer me zanima da li sama vrednost armora utice na brzinu i/ili stealth? Nigde nisam nasao tu informaciju ili sam je propustio tokom tutorijala..

ma jok odustao sam isto stvarno ne znam da li su texture optimizovane samo za neke rezolucije jel ovih problema nemam ni u jednoj igri

Ko ca ga znati, mada niko jos nije imao takav problem kao ti. Jesi update-ovao drajvere za graficku?

Poslednja izmena:
Evo igram već satima novu igru i sada polako baš čistim sve što mogu i na šta naletim, ali opet nekako ne osećam igru niti uspevam da se uživim u taj svet. Nekako mi je i dalje prazno i fali mi nešto... Nikako ne vidim to što su neki toliko nahvalili. [emoji846]
No, razumem da se nekome sviđa i to je ok. Ja nisam mogao ni RDR2 da završim jer me je smorio, a ostavio mi je neuporedivo bolji utisak od CP. Izgleda da na kraju nisu takve igre za mene. :(

Inače, čini mi se da dosta toga nisu isporučili što su najavili? NPC AI je trebao biti neki koji nismo do sada videli, a bolji AI je imao GTA Vice City... Izbor toka priče ni ne postoji. Više se neke sitnice menjaju i to vidim sada u drugom prelaženju. Ne znam, jako me zbunjuje ova igra. Možda sam previše očekivao?

evo igram jedno dvadesetak sati svet mi je nekako souless. I zgleda mi kao neki pokusaj grafickog dema prica je super ali imam strasan deus ex deja vu combat je ocaj zivi voznja losa npc sto ti kazes gta vice city je imao bolji i kad saberes sve ostade samo prica i koliko toliko grafika cekam da predjem zbog jako dobre price koju ima i to je to

Ko ca ga znati, mada niko jos nije imao takav problem kao ti. Jesi update-ovao drajvere za graficku?

jesam sve znaci popdeo sam toliko bagova ima sebao sam oci skros prvo mutno kao neki smoke screen da ima pa onda ovo preci cu je kako znam i umem i ponovo cu da je instaliram tamo za 5 10 godina kad se sredi

Vrh Dno