Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Ko ima AMD nek' ukljuci FSR svima lepoJa vidim uključen DLSS recimo, a to kod AMD nema. I obrnuto...
Ko ima AMD nek' ukljuci FSR svima lepoJa vidim uključen DLSS recimo, a to kod AMD nema. I obrnuto...
je slicno, nije toliko dobro, ceka se fsr3...a cim ga otezu vec godinu dana izgleda da ni to nije to...Kako nije isto, je l' AMD featuring FSR ? pandan nvidia DLSS ?
Da je isto, obe strane bi imale isti naziv, a ne različit. Ili ne? 😂Kako nije isto, je l' AMD featuring FSR ? pandan nvidia DLSS ?
Koga briga za takmicenja, meni licno je informativnog karaktera...Ne igram igrice, samo sam hteo da ti objasnim princip "takmičenja" kada je neki benchmark u pitanju 😂
Za AMD-ovce, nativno 4k i 2k, Ultra Ray Tracing preset, samo moram rucno da iskljucim DLSS, posto ga preset stavi na auto.
Bilo bi glupo da merim Path Tracing na nativno, da imam fazon 25fps
EDIT: po ugledu na kolegu iznad, dodao sam i RT Psycho, nativno na 2k (182).
Odradio sam test kao kod tebe preset ultra gde je sve iskljuceno samo sam dodatno iskljucio FSR koji je na ultra po defaultu ukljucen i dobio 158fps... Nije to bitno bez obzira sto je i tako sirovo 4090 mnogo brza, verujem i 4080 sto kada se dodaju DLSS+FG i sve ostalo prilicno obesmisli kupovinu 7900XTX, nego gledam grafiku i daleko od toga de je losa bez RT, zapravo u samom testu nisam nista primetio da mogu da kezem kako se odma vidi koliko je bolje sa RT... Grafika je i dalje odlicna bez RT.Evo kod mene, sve na max u QHD, sa RT OFF i sa RT na max (psycho) FSR je na Quality u oba slučaja.
Takođe, odradio i i test sirovih performansi, tj. bez FSR-a, RT OFF.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari