Šta je novo?

Cyber Seljoberi!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
AlexxandarYo je napisao(la):
Moj ortak je dobio ovaj spisak od jednog lika iz sela u blizini BGD.I morao je da mi da da vidim...
Takvih seljaka istina ima kolko hoćeš u selima nadomak BGD, ali ih imaš i u samom centru grada i to za izvoz...

AlexxandarYo je napisao(la):
Moj ortak je dobio ovaj spisak od jednog lika iz sela u blizini BGD.I morao je da mi da da vidim...

brate kad sam procitao Saun Fordz, IQ mi je rapidno opadao 3 sekinde i na kraju se disable-ovao :d

Ovak'e ljude treba zakonom zabraniti :p

Nije to ništa, kad je meni tetka donela papire (kompjuterske ponude) koje su ponudili njenim komšijama ja sam se prevrnuo. Bilo je lepo štampanih ponuda, a na mene je ostavila utisak ponuda rukom pisana. Ako je nađem skeniraću je, a ide ovako:

...
grafička karta ''Ђи Форс...''
...
...
miš optički ''Лођитекс''
...
:D

Onaj mali crnogorac sa pismenim sastavom i ganci sto slajfuje na strazi su me na suze naterali :d

PavleB je napisao(la):
ali ovo sa vladom divcem.....

:wall:

...je provereno montirano. Moj dokoni drug je isao zbog toga u Maticu srpsku, iskopao taj broj Mikijevog zabavnika i nasao identican tekst ali sa drugim potpisom.

Možda je trebalo da potraži ''Politikin zabavnik'' ;)

Molba za civilno sluzenje:

Prilozi

• Molba_za_civilno_sluzenje_VR1.jpg
    Molba_za_civilno_sluzenje_VR1.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 264
delimir je napisao(la):
Onaj mali crnogorac sa pismenim sastavom i ganci sto slajfuje na strazi su me na suze naterali :d
:D :D :D

Evo kako Bil Gejts brine o nasim problemima i jos jedan nacin primene digitalnih kamera :d

Prilozi

• Billy.jpg
    Billy.jpg
    42 KB · Pregleda: 271
  • Digitalno Brijanje.jpg
    Digitalno Brijanje.jpg
    35.2 KB · Pregleda: 258
Tony je napisao(la):
...je provereno montirano. Moj dokoni drug je isao zbog toga u Maticu srpsku, iskopao taj broj Mikijevog zabavnika i nasao identican tekst ali sa drugim potpisom.

pa pretpostavio sam

off

Imas najjaci avatar na forumu.

Invader je napisao(la):
Evo kako Bil Gejts brine o nasim problemima i jos jedan nacin primene digitalnih kamera :d

Brate ovo sa digitalcem nije losa ideja :D

delimir je napisao(la):

Aaaa, za Crnogorca, koliko sam ja upucen (a valjda jesam, tu zivim), to je sastav alternativne organizacije "The Books of Knjige" pod naslovom "Jesen na Cetinje", a izlazili su redovno njihovi sastavi u "Omladinskim grafitima".
Kad mali Slavujko prica o iMflaciji, i kako je karta Cetinje-Titograd kostala 60000000 (bila je iMflacija), a on kondukteru da novcanicu od 100000000 (bila je iMflacija), i kondukter nema da mu vrati 40000000 (bilo je ono), a on kaze "Dobro je to". I tako dalje i tome slicno (OK, vidim da treba procitati u cjelosti).
Tipovi su bukvalno legende u CG, rame uz rame sa Rambom A. (RASMC), imaju "emisiju na radijo" svakog petka.

A sada mega-giga-tera-turbo ekskluzivno, samo za posetioce Benchmark foruma, svetska premijera :D
Slikao sam pre mesec dana u Požarevcu

Šta mislite, da ga pitamo koji su Intelovi planovi za sledeću godinu ??

Prilozi

• saban.JPG
    saban.JPG
    116.9 KB · Pregleda: 269
Poslednja izmena:
Paj' sad :banana:

Prilozi

• bosnovanje-maher.jpg
    bosnovanje-maher.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 253
Wolverine je napisao(la):
Taj Ličanin je bio u onoj emislije "Predgrađa" na B92. Smešan je kao crtani film

A da li pamtish onog 'Travoltu' iz Borche? :D Kakva dijabola :d

Momci, molim vas da ako vec kacite slike, da se drzite IT stvari; kad vec moram stalno da bekapujem silne megabajte attachmenta (nemate pojma koliko je to naraslo u medjuvremenu), da bar ima neke veze sa forumskom tematikom.

Na netu ima ionako vec milion uopstenih funpic sajtova...

OK. Kapiram. Izvinjavam se.

Pa neka svi daju po 100din za novi hard za taj backup :d

MaxXx je napisao(la):
Možda je trebalo da potraži ''Politikin zabavnik'' ;)

Dobro de...na to sam i mislio :)

2 PavleB
Hvala, hvala...inace sam veliki fan citavog "The Sopranos" serijala...a James Gandolfini razbija koliko je dobar.:smash:

U izlogu radnje koja prodaje belu tehniku u Svetogorskoj ulici ,) :D

Prilozi

• zivela05.jpg
    zivela05.jpg
    39.2 KB · Pregleda: 252
Cek cek
Sigurno ovo imate ali ajde

Prilozi

• 02b.jpg
    02b.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 200
  • 412.gif
    412.gif
    64.4 KB · Pregleda: 201
  • jezici4n.jpg
    jezici4n.jpg
    19.9 KB · Pregleda: 199
  • 416.gif
    416.gif
    267.6 KB · Pregleda: 192
Poslednja izmena:
^ShtrumpFetA^ je napisao(la):
e ljudi moji..a mi hocemo u evropu...ccc

A u "toj" Evropi su svi pismeni, lepi i fini, kako da ne. Samo mi svoje smehove javno pokazujemo, a oni ih kriju ko zmija noge.

Izgleda da je dzabe upozoravati i zamoliti vas da se drzite teme...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno