Šta je novo?

CV IT strucnjaka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Chianski tnx for original file, samo promenim lukino ime u svoje i imam napravljen odlican cv :)

Prajsles :d . Osecam da ce ovo biti lokalni meme, lol!

Sto onda nisi kupio sapphire-a shabane? :D
zato sto je u ovom trenutku u tom cenovnom rangu XFX zadovoljio moje potrebe na bolji nacin nego Sapphire. ali to ne znaci da je XFX bolja firma...ali da ne smaramo ljude...

dajte mi broj telefona treba mi ovaj covek ko leba

ako se potrudis mozda ga i nadjes u threadu ;)

Ne znam sta se cudite, pa na oglase za posao se javljaju svakakvi tipovi, od obicnih levaka do nuklearnih fizicara.

Koji ste vi servilanti, pa pre bi zaposlio ovakvog lika nego one sto bi da "postanu clan mog tima" ujeee.

Ljudi, garantujem da je lik bio ozbiljan.
Kod mene u firmi je stigao CV za vozača od lika koji je napisao...(ne sećam se tačno kako je pisalo, ali nešto ovako)...

"Želja mi je da nadjem nekakv posao, jer sam se žešće smorio. Takodje planiram da skupljam pare kako bih pre svega kupio sebi neki motor, a onda i za moje dalje školovanje odnosno obrazovanje"

Pa pre ce da zaposle njega, makar znaju da ce da radi jer mu trebaju pare, iskren baja.
A ja zhalim 2min svoga zhivota shto sam prochitao abnormalnu veliku kolichinu gluposti koju je taj "Luka" napisao. Uzhas.
Ne kazhu za dzabe, jedino shto je neogranichno je ljudska glupost.

"...da oformim lokalnu mrežu sa serverom i bez servera na najjednostavniji način uz minimalno trošenje resurasa..."

Top topova :D:D:D:D

Ma ceo je cirkus, isprazno je citirati bilo šta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno