Šta je novo?

CV IT strucnjaka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
ne znam da li je ovo bilo ali ja sam plakao od smeha. najjace je kada je ispisao warez serial za XP :zgran::smoke::D:d:banana:
zbog postovanja privatnosti, uklonio sam licne podatke lika...
ovo je islo u mejlu, kao propratno pismo:
Postovani,

ja sam Luka i za sebe neskromno tvrdim da sam strucnjak za IT. Moje iskustvo je veliko - znanje jos vece, pa Vas savetujem da mi ne verujete na rec nego da to proverite. Ako Vam odgovaram - zaposlite me za stalno. Volim timski rad, fiksno radno vreme, najvise brinem o mojoj za sada buducoj a uskoro i sadasnjoj supruzi Natasi, pa naravno najvise vremena zelim da posvetim njoj, ali to naravno ne sme da prouzrokuje pogorsanje, vec poboljsanje kvaliteta mog rada - Natasa me inspirise da dam najkvalitetnije i najvise koliko mogu, pa mogu u njoj da uzivam kao muz u svojoj zeni koji voli najvise na svetu - na kraju krajeva, sve ovo i radim najvise zbog nje. U attachment-u vam saljem moj CV, pa ako ste 100% sigurni da mi mozete, u skladu sa mojim znanjem i prakticnim iskustvom koje je veliko, obezbediti minimalne uslove koje ja trazim, a to je fiksno radno vreme, pocetna plata najmanje 40 000 dinara i timski rad, dok ja nudim veliki kvalitet i jos vece znanje - u mom kratkom CV-u sam naveo sve potrebne podatke kako da me kontaktirate ako ste sigurni da sam bas ja potreban vama. Naravno, svi moji uslovi moraju biti ispostovani, jer i ja sam covek - moram od necega da zivim i hranim svoju porodicu.

ovde imate CV:
http://www.megaupload.com/?d=RXNV2S61

Poslednja izmena:
Ulepša mi dan... :)
Jeste ga zvali da razgovor da ga lično upoznate? Mi smo ljude sa ovakvim "vanserijskim" CV-jevima uvek zvali na razgovor, čisto da ih upoznamo.

Moram priznati da ovakav CV još nisam video. Imam u kolekciji jedan sličan, ali ovaj je klasa za sebe.

Mada, mislim da čovek nije bio ozbiljan kada je sastavljao CV, tj. da je smišljeno sastavio takav CV da bi se razlikovao. Nekako ne mogu da zamislim da neko ozbiljno napiše ovo:

Uspeo sam – verovali ili ne! – da napravim BOOT DVD (ne BOOT CD!) i to RADI, a osim toga, uspeo sam i da napravim BOOT USB FLASH! Znam koji je jedan od vitalnih FILE-ova za WinXpPro – odnosno, bez kojeg WinXp NEMA ŠANSE DA RADI!

«AKO NEŠTO NE RADI, BRZO ZOVI LUKU – ON MI JE JEDINI SIGURAN, JER KAD DOĐE LUKA – JA SAM MIRAN! – SREDIĆE GA LUKA K’O PANTA PITU!»

Poslednja izmena:
dobio sam CV od ortaka, nebitno...
i ja kapiram da se lik sprda, niko nije toliko glup. sve u svemu, vredi procitati :D
kada sam ovo procitao, pao sam sa stolice:
(K4HVD-Q9TJ9-XXXXX-YYYYY-ZZZZZ – OVO ZNAM NAPAMET JER SAM GA “MILION PUTA” INSTALIRAO,

Poslednja izmena od urednika:
Jel' ti sad sleduje warn za kačenje nedozvoljenog wareza na forum? :d

@mickeyrs:
moderatori ne mogu da popiju warn :p

@zeleni:
OMG, to je taj lik :zgran:
treba ga zvati i razvaliti ga od zezanja :-devil-:
mada, nesto sada razmisljam, kapiram da ako je sve sprdnja i ako bih ja krenuo da ga zezam da bi ustvari on mene zezao. komplikovano bre :D

Poslednja izmena:
I ovo je neko poslao sa namerom da dobije poso :zgran:

Ja ću i dalje zarad mog mentalnog zdravlja da verujem da se ovo neko samo dobro našalio... :S:

Ja samo čekam da se i Luka javi u ovoj temi :D

procitajte i CV sto sam okacio na megaupload obavezno!

Ovaj CV prolazi ladno kod nekih "gazdi" koje znam, jedino onaj deo o minimu 40K din i fiksnom radnom vremenu nece da pomine :d

Natasa me inspirise da dam najkvalitetnije i najvise koliko mogu, pa mogu u njoj da uzivam kao muz u svojoj zeni koji voli najvise na svetu - na kraju krajeva, sve ovo i radim najvise zbog nje.
:smoke:

Procitao sam i CV u kome je napisao i svoje prezime :) i cini mi se da je to nasa surova realnost ... tuzno

P.S. jadna Natasa :)

Poslednja izmena:
carski cv

ma dajte mu posao al ne kao IT strucnjaka ili servisrea vec kao maskotu i marketinsko lice :D
p.s. zovite i natasu, sumnjam da se razlikuje od njega pa ko bude bolji hahahahhh

Natasa me inspirise da dam najkvalitetnije i najvise koliko mogu, pa mogu u njoj da uzivam kao muz u svojoj zeni koji voli najvise na svetu - na kraju krajeva, sve ovo i radim najvise zbog nje.
nacin izrazavanja me tako podsecja na ovo da nemam reci
http://www.youtube.com/watch?v=BsbO8-EfhiY

Uz to, lako mi je da instaliram korisničke programe: VLC (najbolji multimedijalni program – za tzv. Divx ), CYBERLINK POWERDVD (za filmove u DVD formatu – IFO, ISO, BUP, VOB), WINRAR (za kompresiju FILE-ova), FREE SOUND RECORDER (za mene lično, za sada, najbolji program za snimanje muzike – sam sam snimio nekoliko mojih pesama koje sam i komponovao i odsvirao i otpevao uz pratnju gitare – naravno, umem da sviram gitaru i imam sluh za muziku i lep pevački glas).
ovo me je padnulo :D sa stolice kad sam procitao

Mislim da nije potrebno previše naglašavati ono osnovno korišćenje računara (OFFICE 2003, INTERNET, CORELX3, PHOTOSHOP CS2 9.0).
Photoshop je osnova poznavanja racunara(ovim mi je pljunuo u lice slajmaru :D) ahahahhaahha

svaka cast liku urnebesan je

Samo se vi sprdajte na moj racun.:smash:
A ti cobane, sto kupujes XFX, nije to za tebe, za tebe je neki sapphire ili tako nesto.:D

Ja sam ostao zbunjen... Ako se ovaj nije za*ebavao, a deluje mi da nije, lele brate, od sad se u CV-u deklarisem kao Doktor nauka.......

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno