Extra su ispali :happy:,koliko dugo ti je trebalo ? Jel ti to pravis samo za sebe ili isto prodajes :wave:
Sekačem??? Pa nije ni čudo što nisi bio zadovoljan :d:d:dstvarno si odradio extra,
mene zanima cime si probusio rupe na kucistu, ili cemu vec,
ja sam to pre na starom kucistu radio sa ceparicom za drvo,, i sekacem,
ali krajnim rezultatom nisam bio bas zadovoljan, ali dobro,
e sad planiram da pravim rupu za jednu osmicu, na vrhu ovog mog Chif-a,
ali bih to zelo da odradim profi,
dakle, cime probusiti otvor za osmicu na kucistu?
...Jedan od načina za koji ti ne treba neki poseban alat je da bušilicom izbušiš jednu do druge rupice, koje će ići skoro do linije po kojoj treba da isečeš, zatim izbacis centralni deo i onda lepo poluokruglu turpiju u ruku i polako turpijaj do same linije. Jako smoran i naporan način...
Sekačem??? Pa nije ni čudo što nisi bio zadovoljan :d:d:d
Jedan od načina za koji ti ne treba neki poseban alat je da bušilicom izbušiš jednu do druge rupice, koje će ići skoro do linije po kojoj treba da isečeš, zatim izbacis centralni deo i onda lepo poluokruglu turpiju u ruku i polako turpijaj do same linije. Jako smoran i naporan način.
Drugi je da lim isečeš biaksom (Dremel) i opet turpiju u ruke... I ovo je dosta dosadan način.
Znam, zato ga ja i nisam koristio. :d:d:d A nisam ni onaj sa biaksom.Ja sam tako odradio... I slazem se, jako smoran i naporan način![]()
stvarno si odradio extra,
mene zanima cime si probusio rupe na kucistu, ili cemu vec,
ja sam to pre na starom kucistu radio sa ceparicom za drvo,, i sekacem,
ali krajnim rezultatom nisam bio bas zadovoljan, ali dobro,
e sad planiram da pravim rupu za jednu osmicu, na vrhu ovog mog Chif-a,
ali bih to zelo da odradim profi,
dakle, cime probusiti otvor za osmicu na kucistu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari