Šta je novo?

Cursed Mountain

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
cursed.jpg

Publisher: Deep Silver
Developper: Sproing Interactive Media, Deep Silver Vienna, Perspective Studios
Genre: Adventure, Survival Horror
ESRB: M

Set in the late 1980s, gamers will take on the role of a fearless mountaineer as he climbs into the Himalayas on a quest to find his lost brother. As he ascends the mountain, he encounters an ancient curse: the souls of the people who died in that region are stuck in limbo, caught in the Shadow World. Villagers, pilgrims, mountaineers and Buddhist monks – dead but not yet reincarnated – are all that is left on the mountain.

Terrible visions will disorient him, and ghosts and demons block his path. But the question remains – is his brother still alive?

Izasla je za wii u avgustu prosle godine, a sada se pojavila i verzija za pc. Ako je neko probao neka javi utiske.:)

Poslednja izmena:
Probao na Wii-u kod druga prosle jeseni.Nije neka igra.Grafika pretpostavljam da je ocajna kao i na Wii-u.

као авантура, да ли је ово поинт клик?

Na Wii-u se igra pomocu nunchake i wiimote-a.Kada ubijas duhove,na ekranu se prikazuju simboli koji predstavljaju ustvari pravac pokreta Wiimote-om,kao na slici dole.Na ovom primeru bi trebalo pomeriti wiimote dole ulevo,pa gore.Ovo zna cesto da bude problem uraditi,pa igranje postaje frustrirajuce.Nisam probao sa motion plus senzorom,no to je neka druga prica.Kako se napreduje kroz igru,pokreti postaju kompleksniji u fazonu da ih ima vise. Moguce da su na PC verziji uradili da se pokreti rade misem,na fazon Fahrenheit igre,i sl.Igra jeste horror avantura,iz treceg lica. Elem,imas na youtube-u gameplay video,pa pogledaj.

Prilozi

• CursedMountain_FightSneakPeak-620x.jpg
    CursedMountain_FightSneakPeak-620x.jpg
    26.4 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
[YOUTUBE]1iIGSxM9wQ8&feature=related[/YOUTUBE]

Probao sam ja, kontrole su skroz prilagodjene misu i tastaturi.

Ne mlati se misem, nego stiskas levi klik za udaranje desni je za neko ciljanje, ostalo klasika, WASD, Shift trcanje...

Nije point & click nego third person sa konzolaskom kamerom, grafika na nivou RE4...

Igra nije losa, ali meni se ne svidja glasovna gluma uopste, ali ok je igra ko voli taj zanr.

Prilozi

• Cursed Mountain 2010-02-06 09-23-45-04.jpg
    Cursed Mountain 2010-02-06 09-23-45-04.jpg
    143.6 KB · Pregleda: 63
  • Cursed Mountain 2010-02-06 09-25-00-36.jpg
    Cursed Mountain 2010-02-06 09-25-00-36.jpg
    227.4 KB · Pregleda: 78
  • Cursed Mountain 2010-02-06 09-33-02-83.jpg
    Cursed Mountain 2010-02-06 09-33-02-83.jpg
    360.6 KB · Pregleda: 87
Fala na pojasnjenju. Posto nema bas puno survival horrora mora da se proba.:wave:

Igra deluje solidno na pocetku, trazite brata koji se izgubio negde na himalajima...grafika je zastarela ali igra ne izgleda toliko lose, meni je lepsa nego BS2 koji sija na sve strane...nema veze sa ovom igrom ali u isto vreme sam ih instalirao pa uporedjujem. Ne deluje bas strasno, to bi joj mogla biti i najveca mana, videcemo kad natrcim na nekog monstera, za sad samo trckaram okolo :)

Posle nekih dva-tri sata igranja , usledio je uninstall.Igra je jezivo dosadna ,gameplay je patetican, necu uopste da se trudim da obrazlazem ovo sto sam rekao. Prica deluje zanimljivo ali ne mogu da zamislim da neko ima dovoljno strpljenja da je odigra do kraja. Steta, a bas mi se igrala ne ka igra ovog tipa.

I meni se bas igra, zato jos uvek ne odustajem...dokle si stigao???

U nekom selu sam,treba nekog samana da nadjem i unistim neka tri simbola, ali strasno je monotono sve i zato je usledio uninstall. Mozda je posle zanimljivije ali stvarno nisam imao snage, mada me interesuje prica.

Tu sam i ja trenutno, jeste dosadno ali prezivecu nekako...

Vrh Dno