Šta je novo?

Cuphead

emaremare

Znamenit
Učlanjen(a)
21.09.2007
Poena
1,295
Naleto i totalno se zaludeo. Sjajna je za odmaranje mozga, a tu je i couch coop za 2 igraca, mislim da je 2 max nisam siguran.

header.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=e5iGwE0XJ1s

https://www.youtube.com/watch?v=RqKjv0a2PqU

Poslednja izmena:
Naleteo?! Cuphead je jedna od najiscekivanijih platformi u protekle 3-4 godine koliko je vec prave. :)

Cudno da vec ne postoji tema?!

cesto se zapitam sta je poenta ovakvih tema. da li samo obavestenje da je izasla ili bi trebalo da ima jois neki podatak jer igru tesko a da ne mozes videti cim se ulogujes na steam.
covek kasnije treba da gugla da bi saznao neku mrvicu vise a onda je8es posao.

@r0nIn
zasto je najiscekivaniji naslov u protekle 3-4 godine?nikad nisam ni video ni cuo za igru pa me interesuje zasto je tako posebna i prilicno skupa na steamu (20e) i da li vredi dati toliko para.

U pravu je Ronin, ima nas koji ovo bas zeljno cekamo vec neku godinu. :)

Sad sam probao, odigrah nekih sat vremena. Pa ovo je genijalno odradjeno! :D Muzika, animacija, sve.

Realno nije bas laka kao sto izgleda na klipovima.

@r0nIn
zasto je najiscekivaniji naslov u protekle 3-4 godine?nikad nisam ni video ni cuo za igru pa me interesuje zasto je tako posebna i prilicno skupa na steamu (20e) i da li vredi dati toliko para.

Od trenutka kada je prikazana prije nekih 3 ili 4 godine na E3 sajmu, svi koji iole prate desavanja u tom svijetu su bili odusevljeni grafickim stilom koji je krasio crtane filmove tridesetih godina. Prvi put je neko tako vjerno prenio stil i duh tog vremena u video igrama. Odlagali su je nekoliko puta, ako se dobro sjecam, i evo konacno se pojavila.

Sto se skupoce tice, mislim da je OK cijena za jednu platformu. To je neki standard, pa Inside je kostao isto 20e. Nije to nista strasno, a vjerujem da ima preko 6h gameplay-a.

e to je vec nesto :) *** ne pratimo svi desavanja na E3 sajmu.

Naleteo?! Cuphead je jedna od najiscekivanijih platformi u protekle 3-4 godine koliko je vec prave. :)

Cudno da vec ne postoji tema?!
Ne pratim toliko tako da nisam ni cuo pre, niti se logujem na steam cesto. A video sam da je valjda najavljena jos 2014.

Temu napravih cisto kao info da je izasla. I mene zacudi da vec nema teme posto sam u medjuvremenu skontao da za istu vlada veliki hipi. Navodno su sve animacije rucno ctane pa potom skenirane.

Ma opusteno, bitno je da si prepoznao dobru i kvalitetnu igru. ;)

Inace @DeRadicci, igra je i zamisljena da bude malo vise hard core, teska i izazovna. Borbe za "kraljicama" :D su zamisljene da budu teske i sa po nekoliko faza.

Jel presao neko?
Kazu da je tezina na pojedinim delovima potpuno nenormalna :party:

jel gamepad obavezan ili ima nade i na tastaturi igrati?

jel gamepad obavezan ili ima nade i na tastaturi igrati?

Probao sam ja na tastaturi i pao je uninstall posle 10min. Poprilicno je lose. Pojedine kontrole neizdefinisane, lock-on ne radi iz nekog razloga i nikako nisam nasao rekey kombinaciju koja mi ne pravi probleme kod skakanja i nisanjenja na gore.
Koliko vidim samo su za gamepad radili.
Steta, jer je sve ostalo (osim endless respawn neprijatelja) fenomenalno.

Poslednja izmena:
Probacu, ali jel ti radi lock-on?

Well, fuck :S:

Genijalni su majke mi. I kad ides na lakse samo otkljucavas da mozes dalje na mapi da se kreces ali da bi im uzeo dusu moras na tezem nivou da prelazis. Inace igra je vec popularna u "narodu"

kul! svidja mi se kako si poturio start i back dugmice ispod :)

ne secam se da sam se ovoliko nervirao zbog igrice :D sjajna!

Nisi igrao Rive ^ da vidis kakva je to tek ludnica

I meni kad se neko zaista potrudi oko igre... dodje mi da sad odigram ovako, a da posle kad malo padne cena svakako kupim i predjem ponovo.... necu bas da cekam da padne na 5e :)

Nazad
Vrh Dno