Šta je novo?

Cupavo kuciste

Kucishte je dobra fora, ali je gadno na kub (bar meni)....Btw, shto u overclock-ing i modding?

Pa Overclocking&Modding? Ovo je neki vid moddovanja, zar ne?
Ako sam pogresio sobu, sorry.

Ma ovde treba da se postuje Case mod.

Mislim da je neko vec postovao slicnan mod.

Fuj :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Pa, bas je... roze. :D

Ideja je super, ali isto je prakticno kao i oni u svedskoj (valjda) sto stavljaju to cupavo na haubu automobila... Da mu ne bude hladno... :)

P.S. U attachu mozete videti (po meni) najjaci mod do sada... Tako se to radi!

Prilozi

• sidebyside.jpg
    sidebyside.jpg
    44 KB · Pregleda: 221
Vidi comentar.
Fantastic!!! Finally, a computer with a bit of character.

LOL :laugh: :test:

Drzao bih ga zakljucanog, jer bi se plashio da me ne napadne na spavanju :d

Mada, da je upecatljivo, jeste...

POZ

Poslednja izmena:
Good ...... for chicks and gay people :d

This is the unique case designed for Pimp's and a Ho's :d

Znaci ne verujem... Imam nekoliko drugarica kojima bi stajalo kao "sashiveno" :d

Verovatno inspirisano Muppet Show-om i onom pesmom:manamana... :D

Da, bolje Pimp my PC nego "Pre i Posle" na BK (Ako vec ne moze Pimp my ride) :D

Jos samo da je braon pa da ga zovemo "Wookie Case Mod" :D

ne bi moglo to nikako !

[CD-ROM]
+2 Eat
+1 attack
+2 to gey

[Not useable by wookies]

ROFL! Dobra ideja ali je mnogo gadno :p

Bilo bi super za sobu npr. Zorice Brunclik.

Pogledao sam inace trid koji je zapoceo admin tog sajta predstavivsi ovaj skupljac prasine, pa naidjo` na link koji je dao jedan od ucesnika tog trida. Mnogo interesantnije, zalman TNN 500A totalno fanless kuciste - za p4 i athlon 64.
Steta sto je cena verovatno prava sitnica.

http://www.quietpc.com/uk/tnn500a.php

Poslednja izmena:
Tvrde tamo da je ovo princip:
Developed using heatpipe technology to create a 100% passively cooled environment, Zalman have employed a radical new approach to PC internal design by using a combination heatpipe system. The gold-plated heatpipes move heat to the outside of the chassis which has a huge extruded surface area. The heat is then effortlessly dissipated into the surrounding air. Built from 5-7 mm thick aluminium and at 500 mm high, in effect the entire TNN 500A chassis is one giant heatsink!.

Pretpostavljam da nije bas za ekstremni oc (sto ne znaci da ne bi uz npr. i ventilatore mogao vrlo da koristi), al to mu nije ni namena. Slicni PC-ji takvih "zvucnih" karakteristika su generalno 3-4x sporiji, i bazirani su uglavnom na VIA-inim proizvodima (C3 procesori i slicni u najavi, kao i ploce na bazi njihovih chipsetova), tako da sa ovim sistemom preskacete taj pad u performansama zarad dobitka nekog "komfora", kakav je smanjenje buke. Da imam negraniceno novca na raspolaganju ovako nesto bi me najpre privuklo.

Poslednja izmena:
cupafo bre extremno cupafo

E ljudi moji...Ovako nesto jos nisam video.Resenje ima potencijala, ali u ovom izdanju nije ispalo lepo.

Vidjeno ranije, extra izgleda :)

Nazad
Vrh Dno