Šta je novo?

Cupanje WEB video

sh0ne

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2005
Poena
650
Kojim programcicem mogu da iscupam video materijal sa neke web strane !!! Recimo, kliknem na link i on mi u novom prozoru otvori Win Media Player i pusti film. Desni klik ne pomaze !!

Skini extenziju za Mozilla FF Amazing Media Browser, kad imas neki medija materijal na stranici dole u task bar-u ce ti signalizirati. Nakon toga ides na Tools>Amazing Media Browser gde ce ti biti dostupan direktan link ka medija fajlu. Kasnije mu radi sta oces.

Da li ovo gore navedeno vazi i za flash animacije? Naime naisao sam na sajtove koji imaju izuzetno dobre a edukacione animacije ali ne mogu nikako da ih skinem(da se ne bih konektovao stalno na net), cak i kad snimim celu stranicu(iz opere nemam opciju za snimanje slicica pa pokusavam sa IE 6.0.2900.2180)

Camtasia studio....
saveflash....

Ma jok ne moze sve je isto i iz opere i iz IE. A iz camtasia studia nisam provalio foru kako da sa internet stranice skinem animaciju.

po meni najjednostavniji nacin da vidis adresu flash animacije je firefox i ekstenzija adblock.
iznad swfa ce ti se pojaviti oznaka "adblock". klikni na nju i videces adresu swfa. prekopiraj je i ubaci u daunloud menadzer koji koristis.
samo pazi, kad prekopiras adresu (iz adblocka) pritisni cancel, a ne ok, da ti adblock ne bi stavio taj swf na listu fajlova koje ne treba da ucitava.
u konkretnom slucaju, adresa swfa je http://forms.danfoss.com/ra/BasicTraining/images/Fridge.swf

Ja licno koristim URLSnooper 2 pokrenes ga ukucas u opcijama steam i on ti daje link sa koga ide
video ubacis ga u download manager i to je to.
Za ostale ekstenzije samo ubacis u opcije na primer: .mov, .swf- u zavisnosti sta ti treba !!!

Poslednja izmena:
Vrh Dno