Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kojim programcicem mogu da iscupam video materijal sa neke web strane !!! Recimo, kliknem na link i on mi u novom prozoru otvori Win Media Player i pusti film. Desni klik ne pomaze !!
Skini extenziju za Mozilla FF Amazing Media Browser, kad imas neki medija materijal na stranici dole u task bar-u ce ti signalizirati. Nakon toga ides na Tools>Amazing Media Browser gde ce ti biti dostupan direktan link ka medija fajlu. Kasnije mu radi sta oces.
Da li ovo gore navedeno vazi i za flash animacije? Naime naisao sam na sajtove koji imaju izuzetno dobre a edukacione animacije ali ne mogu nikako da ih skinem(da se ne bih konektovao stalno na net), cak i kad snimim celu stranicu(iz opere nemam opciju za snimanje slicica pa pokusavam sa IE 6.0.2900.2180)
po meni najjednostavniji nacin da vidis adresu flash animacije je firefox i ekstenzija adblock.
iznad swfa ce ti se pojaviti oznaka "adblock". klikni na nju i videces adresu swfa. prekopiraj je i ubaci u daunloud menadzer koji koristis.
samo pazi, kad prekopiras adresu (iz adblocka) pritisni cancel, a ne ok, da ti adblock ne bi stavio taj swf na listu fajlova koje ne treba da ucitava.
u konkretnom slucaju, adresa swfa je http://forms.danfoss.com/ra/BasicTraining/images/Fridge.swf
Ja licno koristim URLSnooper 2 pokrenes ga ukucas u opcijama steam i on ti daje link sa koga ide
video ubacis ga u download manager i to je to.
Za ostale ekstenzije samo ubacis u opcije na primer: .mov, .swf- u zavisnosti sta ti treba !!!