Šta je novo?

Cudo!!!

Kao prvo kutija po meni nikada nije bila merodavna,ni za sta!!!
Svi znamo kako nasi dileri donose robu od preko,sve lepo otpakuju,trpaju komponente u razne pregrade u kolima i pakuju ih ovde,isti slucaj kao i sa mobilnim telefonima.

Mislis na sverc, hmm...:trust:

To je 64bit karta sa tc-om.

Pa gledaj u te crne mem cipove koji vire ispod hladnjaka,mada ne verujem da na njima pise kapacitet.A kao prvo i poslednje,nVidi-ina kutija se ne falsira,jer je tako nesto nemoguce i bespotrebno.Lepo su ti ljudi rekli da imas Turbo kes s*anje od kartice koje zajmi memoriju
od maticnih ram modula u zavisnosti od njihovog kapaciteta,da imas dva giga rama,verovatno
bi pisalo i drajverima da imas giga video rama,pa bi ovde tripovao da je kartica nekom kometom ovde zalutala iz Univerzuma!

EDIT: Pejo kralju :laugh: :Klanjanje,ma masina ti je zver pusti snobove :mad:.

Poslednja izmena:
Ljudi definitivno je TC u pitanju. Imao sam na istu foru Gigabytove 6200 koje su pokazivale 128MB a provereno su imale samo JEDAN čip od 32MB.
Znači ista fora...karta ima verovatno 256MB, ali sa kombinacijom TC "tehnologije" i sistemske memorije pokazuje 512MB. ;)
Pozdrav. :wave:

Hehe a to 256bit je u stvari quad pumped :) ... znaci 64bit zapravo :p

Evo i kod mene Everest i Expert tool

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 86
Postoje kartice ovog tipa ali one imaju 256mb rama i uzimaju sistemske memorije jos 256 tako da to i nije neka sreca,to je cisto s.Znaci deklarisu se kao 512mb,nacin funkcionisanja sam vec objasnio.Cudi me samo to 256bit,mora da je neki bug!

Nazad
Vrh Dno