Šta je novo?

Cudo se dogadja

Ledeni

Čuven
Učlanjen(a)
28.02.2002
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
I tako dobijem ja danas u sanducetu obavestenje da ce u narednih 15 dana moj tel broj biti promenjen.
Cudo se dogadja na Ceraku,dobih i ja konacno digitalni broj. cheers :happy: :beat: .

Pazi ovu situaciju: ortaku iz zgrade juce promenili broj (dodali dvojku ispred) i prebacili ga na digitalnu, a svima ostalima u zgradi nista. Inace ja sam u blizini (Zarkovo) i na najgoroj sam centrali u gradu + imam i dvojnika...

To ce desiti izgleda i kod mene u zgradi koliko vidim jer ja i samo jos jedan komsija imamo ciste brojeve a svi ostali su dvojnici.Izgleda da ce dvojnike kasnije da resavaju.

Ma i ovaj je bio dvojnik, u tome je ceo trik :) Hocu da kazem da se ne zna po kom principu oni to odredjuju. Jedino ti ostaje da sedis i da se nadas da ce da te prozovu jednom prilikom :) Duduse ti si vec prozvan pa nema o cemu da brines :) Zato cestitam :)

Idu po proseku racuna.

Prvo menjaju onima koji najvise trose impulsa....

Zato sam ja jedini dobio u mom delu grada :D ... Inace iz NS sam... Racuni su mi enormni...

meni su prosle nedelje poslali istu poruku,kao, u roku od osam dana vas broj ce biti promenjen,tj.dvojka+stari broj,i gle cuda,promenise ga sutradan!?inace,konekcija je sada :boom: ;P (D)... ima nade za cerak!

hmmm bogami moje konstantne 3000+ su se isplatile

Ma sigurno je tako, nisu oni naivni, kada su pare u pitanju sve ce da urade, jer ako si trosio 3000 din na staroj centrali, sada ces trositi jos vise, bez obzira sto ti je nekada za net bilo potrebno 2x vise vremena da otvoris stranu nego ljudima koji su na Alcatelu recimo...

Pa i logicno je da prvo nama dobrim potrosacima daju digitalne brojeve.
Kod mene u zgradi pola ih placa racune ispod 100 din.Sta ce njima novi broj kada i ovaj ne koriste.

Evo da vas odmah razuverim da (bar u mom slucaju) nije tako. Ortak kome su prebacili broj na digitalnu centralu ima prosecne racune 300-400 dinara mesecno. Drugi ortak i ja, iz iste zgrade, imamo prosek po 1500-2000 dinara mesecno. Dakle definitivno nije po kriterijumu veceg racuna. Sve mi s cini da je to neki "random" sistem (cudno zar ne, svi bi ocekivali da je pre sistem "podmazivanje" :))

Ledeni je napisao(la):
I tako dobijem ja danas u sanducetu obavestenje da ce u narednih 15 dana moj tel broj biti promenjen.
Cudo se dogadja na Ceraku,dobih i ja konacno digitalni broj. cheers :happy: :beat: .

Nemoj sad da se tu foliras... pricaj za one dzakove kafe i kutije ratluka koje si podelio po PTTu! :mrgreen:

Ja sam u Zarkovu (dvojnik) i nadam se da cu do 2100te dobiti dig. centralu :)

Ja sam isto dobio obavjest :)))))

15 dana jos i digitalka je moja! Ah, 5 godina mastam o ovom danu.. ;)

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Evo da vas odmah razuverim da (bar u mom slucaju) nije tako. Ortak kome su prebacili broj na digitalnu centralu ima prosecne racune 300-400 dinara mesecno. Drugi ortak i ja, iz iste zgrade, imamo prosek po 1500-2000 dinara mesecno. Dakle definitivno nije po kriterijumu veceg racuna. Sve mi s cini da je to neki "random" sistem (cudno zar ne, svi bi ocekivali da je pre sistem "podmazivanje" :))

Dakle definitivno ne mozes samo iz svog slucaja da izvodis zakljucke, i definitivno jeste po kriterijumu veceg racuna, a ne mora da znaci da to bas mora da se primeni na 100% svaki slucaj, mozda je greskom prebacen ili slicno ali jedna lasta ne cini prolece.

Znam celu pricu i definitivno je tako. To se vecinom ne odnosi na situacije kada postoje dvojnici, PCM i slicno, a uzima se malo duzi prosek, ne par meseci...

Amon_Ra je napisao(la):
...

Nemoj sad da se tu foliras... pricaj za one dzakove kafe i kutije ratluka koje si podelio po PTTu! :mrgreen:

Dobro sad kad bas insistiras nije da nisam malo pogurao neke vezice ali ne bas sa dzakovima kafe i sl :mrgreen: .

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...Ah, 5 godina mastam o ovom danu.. ;)

:D :D :D Nisam verovao da ce se i ovo cudo desiti, da nase selo dobije digitalnu centralu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy: (D) cheers cheers cheers cheers

More znam ja mnogo veca sela koja odavno imaju digitalne...

BTW, oklen' si ti komso :)

Pa pola centra grada i dalje ima analogne, shta ti ljudi da kazu :) A surdulica regularno ima digitalnu odavno...

][V][ATRIX™ je napisao(la):
More znam ja mnogo veca sela koja odavno imaju digitalne...

BTW, oklen' si ti komso :)

C rvenih Hrastova, s pogledom na Nacije! 8)

Vrh Dno