Šta je novo?

Cudnovato [sapphire x800gt problem]

• Začetnik teme Začetnik teme Lucko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
349
Pazario sam relativno skoro Sapphire X800GT i problem je sledeci. Instaliram najnovije Omega dajvere, igrice klize samo tako, necu ni da nabrajam naslove, mislim da nema potrebe. Uglavnom sve radi kako treba, ali kad sam u Windows-u, kliknem refresh, a compu treba bar 2 sekunde da ga odradi?!! Skinem Omega omega drivere, instliram catalyst 6.6, opet isto. Onda sam se vracao unazad, i stigao sam do catalysta 5.8! Meni ovo deluje prilicno smesno, da li je moguce da kartica radi bolje sa starijim driverima? 3mark varira 5 - 10 poena, tako da nije toliko bitno, ali refresh od 2 sekunde?:smash:

Pa i nije tako neobicno da kartica bolje radi sa starijim drajverima. Sveziji mnogo cesce poboljsavaju rad sa novijim nedovoljno izmaltretiranim karticama 😀
Konkretno, isprobano na dosta kartica pokazali su mi se najbolji Omega bazirani na 6.3.
Ali to sa rifreshom je nesto drugo, vise mi lici na neku glupost. Ocisti sistem vrlo detaljno, pa probaj ponovo.

nista cudno, ja kad god strpam ATI u masinu (posle nvidie) primetim efekat kao da sam usporio CPU za 200mhz i izbacio 256mb rama iz masine. Ovo je pocelo bas tako negde od kasne petice katalista, posto sa radeonom 9000 i njegovim drajverima sa CD-a recimo sve radi ok, a to je matoro po prilicno.

Nazad
Vrh Dno