Šta je novo?

Cudno pistanje u windowsu

• Začetnik teme Začetnik teme qQq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

qQq

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2006
Poena
320
Znaci ovakvo pistanje jos nisam cuo??
Jutros pred skolu upalio sam komp i pustio muziku , komp je radio nekih 2 sata i od jednom neko kako da kazem mix pistanje a fazon pici muzika i sve normalno i onda se posle nekih 15 sec samo zabode i pisti i dalje.
Ja reko aj neam pojma sta mu je mozda se zaboo, ali evo sad mi se to opet desilo.
Jel zna neko mozda do cega je???

ne znam shta mu je,ali mi nije jasno zashto si ubacio u ovu temu?

ahahahah
Evo opet mi se to desilo i sto je jos najgore posle 30sec svirke prestane i ko da nista nije bilo?!?!?
Pici muzika na liniji i sve ostalo radi.
Tako da ne znam cemu taj zvuk??????

Vjerovatno zato što mu je CPU klokovan...

Da se tebi ne pregrijava procesor nekim slučajem?

E vidis to sam zaboravio da napisem...
Znaci upalio sam bio i everest bas zbog temperatura da vidim i nista sve je bilo normalno
HDD=30c CPU=44c MB=27c
Proc-barton 2.2Ghz
Maticna-abit NF7-S

[spam]
Znaci ovakvo pistanje jos nisam cuo??
Jutros pred skolu upalio sam komp i pustio muziku , komp je radio nekih 2 sata i od jednom neko kako da kazem mix pistanje a fazon pici muzika i sve normalno i onda se posle nekih 15 sec samo zabode i pisti i dalje.
Ja reko aj neam pojma sta mu je mozda se zaboo, ali evo sad mi se to opet desilo.
Jel zna neko mozda do cega je???
[/spam]

Da si stavio temu tamo gde treba,mozda bi ti neko odgovorio.

Ovako uzeo sam da ocistim celo kuciste i provalim da mi se otkacila zica iz venta na grafickoj pa je zato i pistao.STRASNO
Tako da sad sve radi.Pozz svima

Ovako uzeo sam da ocistim celo kuciste i provalim da mi se otkacila zica iz venta na grafickoj pa je zato i pistao.STRASNO
Tako da sad sve radi.Pozz svima

:d e svaka tebi cast, nasmeja me samo tako 😀

Nazad
Vrh Dno