King James
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 320
E ovako, u zadnje vreme desava mi se to da mi se kompjuter jednostavno ugasi tokom igranja nekih igara, a to su Trine (?!), Crysis i sad mi se ugasi prilikom igranja Bionic Commandoa. Mislio sam da je zbog ovih vrucina,medjutim,sad sam probao BC i ugasi se.E sad, situacija je ovakva, instalirane imam GTAIV i NBA 2K9 koji su takodje zahtevne i ne predstavljuju nikakav problem, a te igre su mi odavno na hardu, a to gasenje se desava u igrama koje sam instalirao u skorije vreme. Da napomenem da je Crysis pre radio odlicno, pa sam ga izbrisao i nedavno instalirao i sada mi gasi kompjuter. A bilo je i igara koje sam nedavno instalirao pa su dobro radile, od kojih je i Ghost Busters, na koju su se mnogi zalili da je zahtevna. Cisto da kazem da su i GHWT i G-Force radile dobro,ali to i nisu zahtevne igre, pa to i nije toliko bitno. Sumnjam na to da se graficka pregreva i gasi, posto dostize ogromne temperature za vreme igranja,ali proslo leto je lepo radila 
Druga stvar, kada palim kompjuter cesto mi izbaci crn ekran i ovo pise:
Reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and press a key
Onda restartujem i normalno se upali. Nekad treba i par puta restartovati.
I kad se upali kompjuter odmah mi otvara My Documents i Windows Script
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=21_555copy.jpg
Za ovo sam mislio da su virusi, ali kad god skeniram sa Nodom i obrisem sta nadje, ovo i dalje izbacujee.
Ja nemam pojma sto on to meni izbacuje...
Sad vi meni recite je l' to ipak graficka u pitanju ili je pak neka greska u Windowsu sto bi se dalo otkloniti reinstaliranjem? A sto se ovog drugog dela posta tice, tu se sigruno nesto poremetilo u Windowsu,ali sta?
Druga stvar, kada palim kompjuter cesto mi izbaci crn ekran i ovo pise:
Reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and press a key
Onda restartujem i normalno se upali. Nekad treba i par puta restartovati.
I kad se upali kompjuter odmah mi otvara My Documents i Windows Script
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=21_555copy.jpg
Za ovo sam mislio da su virusi, ali kad god skeniram sa Nodom i obrisem sta nadje, ovo i dalje izbacujee.
Ja nemam pojma sto on to meni izbacuje...
Sad vi meni recite je l' to ipak graficka u pitanju ili je pak neka greska u Windowsu sto bi se dalo otkloniti reinstaliranjem? A sto se ovog drugog dela posta tice, tu se sigruno nesto poremetilo u Windowsu,ali sta?
Poslednja izmena: