Šta je novo?

Cudan provajder!?

fearco

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2007
Poena
320
Moja oprema  
RAM
16GB
Zivim u Novom Sadu i danas je na vrata zakucao covek i kaze da li ste zainteresovani za uvodjenje klablovske televizije? (ja se ponadao sbb) ja reko mozda sta je u pitanju? Kaze on "bbb" ja reko sta, on ponovi :d pretplata je 450 dinara stim da je prikljucak po promo ceni 2000 , ja iskreno prvi put cujem za tu firmu, znam za sbb, ikom, kds....
Nemaju ni web prezentaciju, ali je rekao da je to kablovska beograd pa kao tek sada uvode u Novi Sad. Interesuje me ako je neko imao iskustva sa istim da napise kritike, pohvale. I da da ne bi bilo sto ne uzmes sbb.... zato sto nemam mogucnosti ;)
Zahvaljujem :d

Ja zivim u Beogradu i nikad cuo! Moguca neka prevara!!!

A jeli ima tako neki slican provajder a da nije sbb, mozda ja nisam cuo dobro?

Ja zivim u Beogradu i nikad cuo! Moguca neka prevara!!!

Jel te covek diskretno upitao da li zivis sam i jel studiras, radis ili tako nesto i jel si ga pustio u stan da vidi sta imas... Cisto provrti film u glavi pa vidi, a mozda sam paranoican.

A uzgred jel ti dao adresu, broj telefona na koji mozes nesto proveriti ili...
Kontam telefon uvek mozes proveriti na netu, da li je firma ili privatan stan, pa cak iako se neko predstavlja kao firma a vidis da je privatni korisnik... BJAZI....
Pozdrav.

ma garant prevara... kao i prebrojavanje rebara radijatora i slicni fazoni.
pitaj ga za ime firme i broj telefona

Nije pitao da li zivim sam i nije ulazio u kucu na ulici smo pricali, i dao mi je kontakt telefon tako da cu u toku dana da nazovem pa da pitam koji je tacno provajder pa vam javljam ;)
EDIT: sada sam zvao i firma se zove DBB ? opet nikad nisam cuo valjda su iz obrernovca...

Poslednja izmena:
Pazi, ne mora da bude prevara. U Nisu imamo jednog provajdera (Jotel) koji funkcionise po smesnim cenama, a nije tako los :).

Ma evo sada citam i ne verujem, samo sto ce mene zavrnuti za 2000 tako da cu dobro proci :)
Nista ceka se sbb , ma kada bolje razmislim i koji ce mi k***ac kablovska, da palcam 840 dindzi + pretplata mnogo je to...

Bilo je isto u Beogradu tj u Borci da su dosli i kao neki Delfin kablovska gde su uzeli ljudima pare i vise se nikad nisu pojavili...

Ovo onda treba stick napraviti :D da su prevaranti...

Jedno glupo pitanje, da li moram da imam tel. prikljucak da bih bio na SBB?

Jedno glupo pitanje, da li moram da imam tel. prikljucak da bih bio na SBB?

Samo ti je potreban kad trebas prijavljivati kvarove :D

btw i meni dolazili pre par meseci da ponude kablovsku ali sam ih jako brzo otkacio ...

Poslednja izmena:
Ma nisam :D nego je tolika cena promotivnog perioda, naravno da mu necu dati :p

Ali da ne poverujete koliko se ljudi upeca na to... BBB su nudili i na Novom naselju,zagrizlo ih je dosta koliko sam cuo...

hahahah sada sam nazvao onog lika i rekao mu da su izasli u blicu , a on je samo spustio slusalicu :d

Zezas? :d:d

Daj ne zezaj pa ovaj isti Delfin je pre nekoliko godina opeljesio ovde u Borci ceo jedan kraj. Bog te mazo pa koliko su se oni nakrali do sada??

Oni su "operisali" i pre par godina u Bačkoj Palanci i uzeli pare za priključke koje nikad nisu montirali, a ni pare vratili!? Kako je moguće da neko konstantno vara ljude, a od vlasti niko ništa da preduzme?

Pa verovatno su nekome platili "porez".

ili ih pohapse, odleze 6meseci/godinu dana i presaltuju su na novu opstinu :D

Svi koji su prevareni neka organizuju hajku na njih, zadnji put su vidjeni u novom sadu na adicama :D tako da tragajte :)

Nazad
Vrh Dno